Vaaleansininen on ihme väri, se on samaan aikaan sekä karsea että kaunis. Se on kaunis, jos sen kanssa pukee jotain punaista. Ei mitään käsitystä mistä tämä "pakko olla punaista" -ajatus on alunperin juurtunut omaan tyyliini, mutta puen aina vaaleansinisen pariksi punaista. 

Kengät: Minna Parikka / Mekko: Gina Tricot / Hattu: H&M

Kesälomamoodissa mennään edelleen, joten en höpise tämän enempää. Tulee muuten sellaista oi ihana kesä löpinää, ettei paremmasta väliä :D

Kommentit (1)

Katih
1/1 | 

Minä en yhdistäisi punaista vaaleansiniseen, mutta ihan hyvältähän tuo sinulla näyttää. Ehkä pitää joskus kumminkin kokeilla. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010
Syyskuu