Syksyn parhaita puolia ovat kauniit asusteet. Omalla kohdallani homma kaatuu usein kiireeseen, eli aamulla en löydä hansikkaita, myssyjä tai upeita huiveja mistään. Vetäisenkin usein päähäni ensimmäisenä käteen osuneen kissan tassuttaman spurgumyssyn ja sitten menoksi. Tänä aamuna löysin tuurilla punaiset nahkahansikkaani ja voi sitä iloa, kerrankin nätit sormien lämmittäjät.

14102011186

Pukeutuisin paljon kauniimmin, jos minulla olisi joskus aikaa miettiä asujani. Koskahan sellainen päivä mahtaa koittaa :D

Kommentit (3)

Eevis
1/3 | 

MInä mietin usein seuraavan päivän asut jo edellisenä iltana tai jo aiemmin päivällä. Monesti mietin asuja useamman päivän etukäteenkin. Etsin vaatteet kaapista valmiiksi esille illalla. Mies pitää hulluna, mutta säästyy monet kiroilut ja hermostuneet kaappien penkomiset aamuisin. Suosittelen.

2/3 | 

"Pukeutuisin paljon kauniimmin, jos minulla olisi joskus aikaa miettiä asujani." En kyllä osais tuota lausetta yhdistää suhun sitten millään :D Sähän oot blogin kuvissa ainakin aina niin nättinä ja yksityiskohdat harkittuna. Eli ei sitä ainakaan huomaa, vaikka sulla oiskin itsellä epäröivä olo :)

Anski
3/3 | 

Minulla oli myös aiemmin sama ongelma, eli en meinannut löytää sopivia huiveja, hattuja ja hanskoja mistään, kun olivat hattuhyllyllä samassa mylläkässä. Ratkaisin asian pakkaamalla samantyyliset asusteet samaan koriin ja esim.kesä- ja talviasusteet erikseen, jotka vielä kumpikin jakutuvat eri kategorioihin.Pakko oli keksiä ratkaisu, sillä huivikokoelmaani yksistään kuuluu ainakin sata erilaista yksilöä! Nyt löytyy kiireessäkin sopivat asusteet!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011