Nyt takkikauden alkaessa pääsen taas toteuttamaan vanhaa perinnettäni, eli takkien koristelua rintakoruilla. Piristää kummasti mustaa trenssiä, kun laittaa rinnuksiin jättimäisen ruusukkeen.
Kyseinen raitaruusuke (saatu) on Kirsi Nisonen / Cailap -syksymallistoa ja sitä voi käyttää myös hattuna. Ruusukkeessa on neula- ja hiuspinnikiinnitykset molemmat.
 

Suloiset nilkkurit Minna Parikka.

Arvatkaa kenelle iski kunnon syysflunssa päälle juuri nyt, kun lähden sinne Barcelonaan. Pää täynnä räkää antaa ah niin mukavan mausteen reissulle -.- Edellisen kerran olin kipeänä Edinburghiin lähtiessä. (&/%¤&%#%#@!!)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

Henna
2/6 | 

Jooo !! On noi ruskeatkin ihanat !! Sopii niin syksyyn ! No, kyllä ne mun punaiset myös ;-)

3/6 | 

Onpas siellä paljon keltaisia lehtiä! Hyvin käy kengät niiden joukkoon. :) Mikähän siinä on että aina reissuun lähtiessä tulee kipeäksi? Mullekin kävi just viime ulkomaanreissulla sama homma. :/

4/6 | 

Sinulla tuntuu olevan ihan uskomattoman huono tuuri mitä tulee reissussa kipeilyyn :( nyt vetelet d-vitamiinia hieman yliannostuksena niin voi vähän helpata. Itselläni ainakin lähti syysflunssa muutamassa päivässä kun tankkasin d-vitamiinia ja marjamehua :D Toivottavasti paranisit ennen reissua, mutta hyvää matkaa joka tapauksessa :) !

Muriel
5/6 | 

Kiitos mainiosta blogista! Itsekin syyslomalla Barcelonaan matkaavana on pakko ruinata matkavinkkejä: eli pliis, voisitko tehdä mahdollisuuksien mukaan kunnon postauksen Barcelonan matkastasi? Missäpäin majoitutte?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013