Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (9)

1/9 | 

Uuh nuo Trollin vaatteet! Kun tarkemmin katselee niin onhan siellä aikas tuttuja elementtejä, kuten legginsit, nahkarotsi ja melko kirkkaan värinen onkin :) Mutta niin paras biisi! :D

Lu
2/9 | 

Hauskaa. :)

Ot, mutta sinä kun olet perillä vaatteista, mistä kannattaisi katsella alusmekkoa läpinäkyvän pitsimekon alle? Vai kävisikö vain pitkä toppi..?

SonjaM
7/9 | 

Huomasitko muuten - tai onko joku muu jo ehtinyt vinkkailemaan - että perjantaina muistaakseni Yle1:ltä alkaa neljä(?) osainen sarja Route 66 -valloittamisesta.

lilie
9/9 | 

Pipettes! Kavin heita katsomassa joskus Tavastialla silloin aikoinaan, ja levykin on hyllyssa. Tassa pari paivaa sitten tuli joku niiden biisi yllattaen mieleen hyrailtavaksi, snap!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011