Kun pengoin hattuhyllyltä toista tumppuani (miten on mahdollista että kaikista rukkasistani on aina toinen pari hukassa, mikseivät ne voi hukkua pareittain?!), osuin yksiin vanhan roosan hattuni kanssa. Tokiossa noita hattuja näki jokaisen likan kutreilla ja altistuin silloin hattutyttöjen vaikutukselle siinä määrin, että ostin oman. Nyt hattu pääsi taas käyttöön, toimii samalla kätevästi aurinkolippana.


q11

q11


q12

q12

Oli pieniä vaikeuksia kuvata hattua, kun pääni ei käänny niskajumin vuoksi, mutta hataralla käsivaralla otetusta kuvasta varmaan näkyy että roosa söpöliini uppoaa syvälle päähän. Tämän ominaisuuden vuoksi korvat pysyvät lämpöisessä. Korvat ovatkin itseasiassa useimpien hattujen ongelma, ne jäävät näkyville. Siksi olen pakotettu käyttämään talvisin enimmäkseen pipoja, olen tosi kylmänarka päästäni :D

Kommentit (14)

Maija
1/14 | 

Suosittelen korvaläpällistä karvahattua, sellaisia kun ainakin viime vuonna näkyi ympäriinsä. Mikään ei ole niin lämmin kuin korvaläpällinen karvahattu. Kummasti yleinen viluisuuskin häviää kun on päässä tarpeeksi lämmikettä. Kutsun omaani tuttavallisesti reuhkaksi tai Tina Turner -tukaksi.

2/14 | 

Ihana! Tuollaista voisin jopa ajatella itselleni, vaikka en mikään hattuihminen olekaan! Ja joo, sukat ja tumput eivät koskaan häviä pareittan, paitsi jos tumput unohtaa esim junaan.. pitäis varmaan hankkia sellaiset vekottimet, jolla en voi kiinnittää takkiin - sellaiset mitä kaikilla lapsilla on :D

myohmy
3/14 | 

Ihanan keväisen värinen hattu! ja hyvän mallinen. Olen yllättynyt, että tuo väri näyttää hyvältä myös tummien hiusten kanssa. Mun korvia myös aina palelee. Seuraavaksi hommaan sellaisen korvaläpällisen, kuten joku täällä ehdottikin. Ihan oikeasti. :D

myohmy

ja tumpuista puheen ollen, minulla hukkuu ainakin yksi per talvi, joten olenkin viime vuosina ottanut parituslinjan. Käytän yhdessä niitä parittomia. Eikä harmita niin, jos hukkuu ja onhan ainakin väriä. :D

4/14 | 

On muuten mukavan näköinen ja lämminkin varmasti. Itse oon yrittäny metsästää hyvännäköistä lipallista pipoa, kun pyöräillessä kaikki tuiske käy suoraan silmille, mutta tuo näyttäis kyllä sitäkin paremmalta vaihtoehdolta..:)

BellaGodiva
5/14 | 

Söpö hattu! :) Miten lämmin se on ? Tuntuu, että täällä pohjoisemassa tuolla, ei mahtais kovin taretta.

naksu
6/14 | 

voi miten ihana! miksen minä nähnyt moisia tokiossa kuukausi sitten, tuohan on täydellinen lätsä! ei näyttäisi aina niin rentulta tupsupipo päässä :D toisaalta nappasin kyllä syksyllä eräästä halpatavarakaupasta kympillä matkaani juurikin korvaläppäisen ja karvaisen yksilön, joka on nyt -30 asteissa lämmittänyt hyvin :)

sänna
8/14 | 

et olis sattunu saman tyylisiä bongaileen mistään suomesta? aivan ihana malli ja sais tosiaan oman lookin vähän fiksummaks ulkosallakin ja korvien peittäminen on ehdotonta plussaa! =)

Soffe
9/14 | 

Aivan ihana hattu! Mun paksuin villapiponi petti mut eilen -20asteessa yhdistettynä viimaan. Pää jääty niin totaalisesti, vaikka muuten oli lämmin. Isä anto lainaan lampaankarvasen hattunsa, ettei tarvi jäädyttää päätäni sinä aikana kun etsin itselleni uutta luottohattua näille ilmoille. :D Suosittelen karvahattua! :D Itse ajattelin ostaa jostain feikkikarvahatun, tuon lampaisen tilalle:) Mä siinä isältä saadussa hatussa kyllä niin oudolta, kun se on suunniteltu hitsareille suojakypärien alle ja mulle tulee aina mieleen siitä ne samuraiden päähineet. :'D

Mutta toivotaan että saat pidettyä pääsi lämpimänä! :) Tänä talvena se on taas tärkeetä näillä keleillä. :)

Sipuli
10/14 | 

Eksyin tän blogin lukijaksi aikoinaan juuri tuon hatun takia. Oli niin sulonen hattu että oli pakko lukea tekstikin ja koukkuun jäin ;)

Sini
12/14 | 

Mä oon ajatellut tota hattua aina, siitä lähtien kun näin sen ensi kerran. Tahdon!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012