Viilinarkkari Nöpö onnistuu kyllä näyttämään niin toisen planeetan eliöltä että ei pian kissaksi tunnistaisi :D taustalla mies puurokuppinsa kanssa pelishortseissa (ei kalsongeissa toim. huom., jotain siveellisyyttä sentäs), kohta lähtö peliin hui!
 

Kuvakin tärähti, kun nauratti kissan ilmeet niin paljon...

Kommentit (20)

Tee
2/20 | 

Here kitty-kitty...

Näyttää ihan siltä, että ois löytäny tiensä kotiin lemmikkien hautausmaalta. :D

Meijän iso, vanha ja leppoisa kissanturjake näyttää kans kuvissa aina siltä, että on valmis syömään kuvaajan välipalakseen.

uni
7/20 | 

Pakkohan tää on tulla sulle ilmottamaan, sillä sun miehes on kyllä hyvännäköinen! :D Taidan olla meinaan samassa paikassa töissä. (En tosin ala työpaikkaa paljastelemaan ;-D)
Hitsit kun oisin vähän vanhempi ja Saku ois vapaa, haha! Ei vaan, kuhan ilmoitin että aikamoisen helmen oot löytänyt. :)

Mymmeli
8/20 | 

Nöpö taitaa olla maailman ilmeikkäin kissa. en ole ainakaan toiseen samanlaiseen törmännyt :D

10/20 | 

Aaahhahhaa :D Aivan mainio katti! Meilläkin kissat kyllä diggaa viilistä ja partis on myös kova sana :) Hapanmaitotuotteethan sopii kissalle pieninä määrinä, kun Joonas sitä ihmetteli....

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012