Mitä tapahtuu, kun jätät ulkovaatteet puoleksi minuutiksi eteisen tuolille, etkä ripusta niitä heti naulakkoon. Kissa tapahtuu. Olisin voinut vaikka vannoa, että Nöpö veteli sikeitä ikkunalaudalla kun aloin purkamaan kassiani, mutta jotenkin se vaan ilmiintyi toppahousuihini samantien kun käänsin selkäni. Katilla on ilmiömäisiä kykyjä ihan selvästi.


Kainovieno ilme moittii kuvaajaa, ken uskaltaa häiritä neidon päiväunia toppahousujen sisällä.

Tänään olikin ensimmäinen päivä kun toppahousuni pääsivät ulos työmatkalle, ja johan tuli tarpeeseen. Aamulla oli niin vinkeä tuuli pakkasen lisäksi, että leggareilla ja sukkiksilla olisin muistuttanut jääpuikkoa. Miksi en ole aikaisemmin ymmärtänyt hankkia toppahousuja häh! Maailman näppärimmät kapistukset mekkotytölle, voi käyttää ohuita sukkiksia ja hamosia töissä, vaikka ulkona olisi 30 astetta pakkasta. Ihan ykkösostos.

Kommentit (8)

Micci
1/8 | 

Nöpö <3
Todella tuttua kyllä tollainen meilläkin. Kissat ilmiömäisesti ilmiintyy vaatteiden päälle sekunnin murto-osassa.
Ja toppahousuja on tullut tuolla tavoin käytettyä jo useamman vuoden. Työmatkoilla ei tartte palella, mutta töissä voi sitten nauttia mekko- ja hameasuista mielin määrin. Sama myös vaihtokenkien kanssa, tietenkin. :)

ludisia
2/8 | 

Minulla on juuri päinvastoin; työmatkat sinnittelen toppahousuitta, koska töissä (päiväkodissa) niitä kuitenkin joudun pitämään.

Emuli
3/8 | 

Joo, sama silloin kun oli kissa, jos jotakin pehmeää jättää jonnekkin, niin kyllähän se kissa sieltä pompahtaa heti niitten päälle. ;D Minkä rotuinen nöpö muuten on? :)

Minna
5/8 | 

Mulla kans hameet käytössä kesät talvet, ja talvisin siis toppahousuilla kuljen työmatkat! Eii tarvii palella eikä toisaalta töissä paistua. Hyvin toimii! Ihana Nöpö <3 Täällä kans kissakaveri haukkana löytää kaikki vaatepinot ja laittaa pitkäkseen niitten päälle :)

Sari, vielä alta 50 v.
7/8 | 

Heips, kun tulee "tarpeeksi" ikää, niin löytyy ne toppahousutkin jalkaan, ettei tarvii palella. Ja meillä myös Nöpö , pian 17 v.kotona, tosin herra Nöpö-

Ciara
8/8 | 

Minäkin olen tullut niin vanhaksi, että suorastaan TOIVOIN toppahousut joululahjaksi! Ja sain ne, ah nyt on niin ihanaa kun lähden pikkutyttöni (6kk) kanssa vaunuilemaan niin on lämmin ja pukeutuminen helppoa. =)

Onnea teidänkin perheelle suuresta tiedossa olevasta elämänmuutoksesta. <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011