Meillä on ollut tällä viikolla Sakun isä ja sisko kylästelemässä, ja kissa on ihan onnesta soikeana nuohoamassa itseään vieraiden vaatteisiin ja tavaroihin. Tälläkin hetkellä se on ominut alleen Sakun isän villasukat ja matkalaukun. Mikähän tuossakin on takana? Yrittääkö se tartuttaa oman kissatuoksunsa kaikkiin vieraisiin asioihin joita meidän asuntoon tulee vai mitä ihmettä :D

Mutta kissa-alustuksesta huolimatta kuvissa ei ole kissaa, vaan päivän kolmikko minuun liittyen. Sori. Ensimmäisenä suora tukka. Nyt kun mopissani on enää latvoissa pikku pätkä vanhaa värjättyä hamppua, tukkaa voi alkaa harkita pitävänsä suoranakin joskus. Ongelmahan tässä anitahirvosröllipeikkoluonnonkiharassa on se, että hiukseni ovat täynnä tuhansia itsepintaisia pikkukarvoja jotka hapsottavat heti, kun pieninkin kosteus pääsee hiuksen pinnalle. Luonnonkihara onkin hieman harhaanjohtava nimitys, luonnonkarvainen kuvaa kuontaloani paremmin.


Toinen asia tänään. Maxine, my dearest. Uskaltauduin pitkästä aikaa ulkoiluttamaan mussukkaani, vaikkakin tuska sen kulumisesta jäytää taustalla. Tapaturma-alttiilla naisella ei pidä olla liian hienoa laukkua, koska sitä ei uskalla piru vie käyttää.


Ja sitten kolmantena muttei vähäisimpänä, karkkipäivä! Amerikan pastillit ovat ikilemppareitani ai että. Muut ostavat elokuviin mättösäkin irtsareita, minä ostan pastilleja. Niin hyvää <3


Kommentit (5)

Gepa
1/5 | 

Tööltäkin löytyy yksi luonnonkarvainen :D Todella rasittavaa yrittää saada hiukset jotenkin laitettua, kun pikkukarvoja tunkee joka paikasta. Eilen suoristin hiukseni piiiitkästä aikaa ja hetken päästä sieltä suorien hiuksien välistä pilkottikin pikkusia pörröisiä vihollisia (ei täitä :D). Aaaargh.

2/5 | 

Suosittelen hankkimaan kosteussuojasuihkeen. Tuote tekee hiuksen pintaan ns. kalvon, joka pitää hiukset suorana ja sileänä eli blokkaa kosteuden pois. Tuotteessa ei ole pitoa eli ei toimi lakkana (voi laittaa toki hiuslakan päälle). Kosteussuojasuihke antaa myös kauniin kiillon hiukselle. Suojaa tottakai myös kiharaa/kiharrettua hiusta suoristumiselta ja pörrööntymiseltä :)

Oma suosikkini on ehdottomasti KMS Anti-Humidity Seal (n. 28€)

http://www.kmscalifornia.com/fi-FI/products/anti-humidity-seal.88.detail...

ja hyvä kakkonen Goldwellin Satin Guard (n. 17€)

http://www.villikihara.fi/satin_guard

3/5 | 

Hei
asiaan täysin liittymättä niin mistä olet ostanut sen mustan ihanan Marc Jacobsin "kaikkeen sopivan" laukun ja paljonko se kustansi? Olen himoinnut sitä tässä aikani ja nyt veronpalautusten myötä mietin että tuhlaisinko niistä osan siihen :P
Hyvää itsenäisyyspäivää! :)

Chenille
4/5 | 

Jotakin oman reviirin merkkaamista siinä tavaroissa kyhnäämisessä on. Palattuamme viikon mittaiselta reissulta vietti mein kisuneiti seuraavan viikon hieroen itseään meitsin likaisiin, haiseviin ja hikisiin ballerinoihin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
Tammikuu