Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (19)

Janina J
7/19 | 

Oi ihana! Noi Nöpön ilmeet on kyllä niin loistavat :D Mikäli tossa kulhossa sattui olemaan jogurttia niin meijjän karvapallo on kanssa perso sille :'D Erityisesti mansikkajogurtti on pakko päästä aina jakamaan kaksjalkasten kanssa.

8/19 | 

Ihana ilme :D
Voisit kenties seurata minua bloglovinin kautta tai ihan vain google+:n kautta :D
Kiitos kumminkin

May Milton
9/19 | 

hihhahhaa :D ihana nöpö ja kissat ylipäänsä haha :D voi että miten makeat naurut. Tuo alempi kuva tulosteeksi sille päivälle kun on jäätävää niin tulee heti parempi mieli! ;))

Jepa
10/19 | 

Jännä, että teidän Nöpö puhuu englantia. Onko tälle jotain taustaa? Meidän koiralla on vahva kymenlaaksolainen murre, mikä on merkillistä koska emme edes tunne ketään sieltä päin. Lisäksi vaatimuksia värittää reipas ärrävika. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012