En kohta tunnista itseäni enää näistä kuvista, näytän ihan samalta kuin näytin viidennen luokan luokkakuvassa :D paitsi + 100 vuotta ja rillit, mutta kuitenkin. Hiukseni ovat tasan samat eli oma väri, luonnonlaineilla ja otsatukka ylhäällä. Toisin sanoen, nyt on korkea aika harventaa tuota otsatukkaa. En ihan näin paljon halunnut sitä ysäriä tuoda takaisin.

Oranssiviikon oranssi on tällä kertaa huulilla ja pilkahtaa myös muhkeassa kaulahuivissa. Huulipuna on GOSHin, numero 153 Flirty Orange. Luin ensin filthy orange ja mietin että jopas...Täysin random, mutta pakko jakaa innostukseni jossain. Näin eilen työmatkalla tilhiä! Olen nähnyt tilhiä viimeksi joskus maalla asuessani, eli silloin ysärillä. Oli pakko jäädä ihan paikalleen ihastelemaan moista ihmettä. Kaupungissa näkee pitkälti vain puluja, varpusia ja naakkoja, ja that`s it. Siinäpä ne ankeimman näköiset kujertajat sitten olivatkin. Tuli välittömästi ikävä pöndelle lintulautojen ääreen.

Kommentit (10)

1/10 | 

Kipasepa joskus Messukylään. Tilhet on täällä aika arkikuvastoa... miten olisi närhet, mustarastaat, fasaanit? Peurat, ketut? Röyhkeyteen asti kesyt rusakot? Taistelevat oravat? :D

Muutin betonihelvetistä tähän pari vuotta sitten, ja ihan kuin olisi maalle muuttanut. Eikä oikeasti olla mitenkään kaukana sivistyksestä, bussilla huristaa keskustaan kymmenessä minuutissa - jostain syystä tänne vaan on keskittynyt kaikkea ei-inhimillistä elämää :D

Nainen

No, eiks Suomi nyt ole yhtä lätäkköä muutenkin.. että ihan sama ollaanko kaupungissa vai ei, niin lokkeja löytyy. :D

Nainen

Ainiin, on kyllä ihana look! Värikkäät huulipunat (ja värit yleensä) on niin tehty sulle!

keksi
3/10 | 

Juma, näytät kulttuuritoimittajan perikuvalta! Siis sellaiselta positiiviselta tapaukselta, ei kuusikymppiseltä kaaputädiltä. Me likes.

Liisa
Liittynyt31.10.2015
4/10 | 

Lasit sopii sulle todella hyvin :) -Käyn säännöllisen epäsäännöllisesti tarkastelemassa sun juttuja, luin myös operaatio Silmälasit! -hankkeesta. Mulle tuli vuosi sitten eteen lasien hankkiminen, ja loppuperin varsin kiva juttu :b -Oranssit isot kakkulat oli kuin mulle tehty, ja ne on nenällä nytkin ;)

pikkuapina
6/10 | 

Metson liepeillä ainakin on aina tilhiä näkynyt, joku vuosi pääsi lehteenkin kun olivat syksyllä hiukan käyneitä pihlajanmarjoja maistelleet ja niistä tillintallin menneenä toikkaroineet XD tosin en oo 7 vuoteen Tampereella enää asunu et on voinu asiat muuttua.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012