Koska fillari mahdollistaa kenkävaraston suurempaa hyödyntämistä (ei tarvitse ihan niin paljon irvistellä sepelillä kävellen), punaiset Swedish Hasbeensin kaunottaretkin saavat heti lisää käyttöaikaa. Vaikka sepeli ei ensimmäisinä pure näin järeisiin monoihin, olen silti kauhuissani. Edes mahdollisuus siitä että kenkien korkolaput ja nahkapinnat rusikoituvat pilalle, saa hiukset pystyyn. Varjelen kenkiäni pahalta :,D (jep meitä on moneen junaan).


Oodi punaisille kengille jotka päiviämme ilahduttavat <3

Kommentit (5)

jennilee
2/5 | 

Oi lääh mitkä popot. Näyttää ainakin aika paksulta nahalta, eli ei varpaat taida kastua heti ensimmäisen räntähiutaleen leijailessa taivaalta?

Ootteko muuten aikeissa selvittää beben sukupuolta? Täältä vahva tyttöveikkaus! :D

Katja
4/5 | 

Ai että kun mä laitoin ekaa kertaa ulos jalkaan Neosensin maailman ihanimmat saappaat niin apua miltä ne nahkapohjat näytti kun kaduilla oli vielä sepeliä :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu