Viimeksi oli tämä Elloksen vanha takki keltaisena, tällä kertaa sinisenä. Kirkkaansininen on värinä sellainen että se on aina yhtä pirteä. En käytä sinistä puoliksikaan niin usein kuin voimaväriäni punaista, mutta sinisen kanssa meillä onkin erityissuhde. Sininen kuuluu niihin päiviin kun kaipaan jotain erityistä.


Ei sillä että tuo meidän pihatie olisi yhtään liukas... Ota asukuvat henkesi kaupalla :D Eipä ole tullut mieleenikään että niin tosiaan, hiekoitushiekkahan voisi olla aika näppärä asia olla olemassa, nyt kun taloyhtiön talkkari ei enää hoidakkaan pihahommia :D

Kommentit (7)

Halina
1/7 | 

Aloin pohtia omaa voimaväriäni ja tulin siihen tulokseen, että minulla taitaa vaihdella se vähän tilanteen mukaan! Ja onko voimaväri = lempiväri? Lempivärini ovat turkoosi ja pinkki, mutta luulen voimavärini olevan siltikin vihreä, koska se muistuttaa luonnosta, joka itselleni on sekä voimaannuttava, että rauhoittava asia!:)

Anne
2/7 | 

Tuli mieleen, että miten yhdistät imettämisen ja ns. tavisvaatteet? Olen koko raskauden kaihonnut koko vaatekaappiani takaisin, ja nyt vasta tajusin, että eihän imettäessäkään pysty käyttämään kaikkia vaateita, koska osa nyt vaan on niin hankalasti riisuttavia! Vaikka tämä ei ole äitiysblogi, niin olisi kiva kuulla vinkkiä asiaan :)

Emma Iiris
3/7 | 

Ihana takki! Oma voimavärini on ehdottomasti turkoosi :) Se on niin, en tiedä, voimakas? :D

Iiduska
4/7 | 

Onpa tosiaan ihana takki ja kiharat! Ja voih, liukkaus tosiaan näyttää karmivalta... täällä ehti kaikki tappavat ikijäät jo sulaa.

Sanjana
5/7 | 

Kaunis! Erityisesti hiuksesi ihastutti, voi että voikin olla kauniin värinen punertavan vaalea luonnostaan! Ja tosi hyvinvoivan näköisetkin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012