Miten nämä kuvat liittyvät toisiinsa?Niinpä, kaiken järjen mukaan niillä ei pitäisi olla mitään tekemistä keskenään. Paitsi että ensimmäisen kuvan tilanne oli vallitseva sää kun olin lähdössä töistä ja toisen kuvan kengät olivat varustukseni, millä ensinnä näkyvään järveen olisi pitänyt astella. Seuraavalla kadulla näytti tältä.

Hmm... HELL NO! Olin jo tilaamassa taksia (kyllä, kaikki kenkieni puolesta), mutta onneksi megasateeseen tuli pieni kirkas hetki väliin milloin livahdin fillarille ja sotkin niin maan... lujaa kotiin. Pelastus! Kenkäparat millaisia koettelemuksia niiden tielle laitetaan.

Ps. myydäänkö jossain kalosseja, vai pitääkö alkaa kantamaan suihkumyssyjä laukussa, että ne voi tarpeen tullen pujottaa kenkien suojaksi :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (14)

Minni
1/14 | 

Tämä ainakin laittaa suosiolla kengät laukkuun ja tarpoo sukkasilleen! Sitten flunssaisena sängynpohjalla parin päivän päästä miettii, mitä kaikkea sitä kenkiensä eteen tekeekään...

s
3/14 | 

Mä oon vastaavissa tilanteissa vaan tunkenu kengät laukkuun/reppuun ja polkenu paljain jaloin kotiin.

täti
5/14 | 

Kiitti muuten hajuvesivinkistä tuossa aiemmassa postauksessa. Omistan kyseisen Cavallin tuoksun vartaloemulsion. Sain tuotteen lahjaksi, enkä ole koskaan edes testannut sitä Jersey Shore-mielikuvan vuoksi. Päätimpä kuitenkin laittaa tuoksua tänään ja tämähän on tosiaankin hyvä tuoksu. Kaikkea sitä voikin löytää omasta kylppärin kaapistaan :D

6/14 | 

Omat (onneksi 2nd hand) nahkaiset purkkarini ottivat täyden kasteen kotimatkalla. Tuolla yhdessä kohtaa oli valehtelematta varmaan puoli metriä vettä. Kotipihassa sitten taas _jäätä_ (kyllä, rakeista).

8/14 | 

Kalosseja on ollut myynnissä ainakin Stockalla, myös sellaisina korkoversioina, joissa on siis koron kohdalla reikä kalossissa eli kengän korko tulee kalossin läpi. En tiedä miten hyvin ne sitten soveltuvat sellaisille korkkareille, joiden korkokin on nahkapäällysteinen...

puu
9/14 | 

onneks mä olin aamulla laittanu ikivanhat tennarit jalkaan enkä mitää ihanuuskorkoja kuten meinasin. Tampereella kun tuli myös iltapäivällä tarvottua.

Mimi de Paris
11/14 | 

OMG! Mika saikahdys! Olen samaa mielta ei Parikoilla voi tuollaisessa saassa tepastella...

Itsellani on kotimaisia vintage kalosseja. Toimivat aina jopa Parikoilla. Vaan ODOTAN etta MInna tekisi meille kenkafriikeille ihan omat kalossit, kumisaappaat jne.

Ehdotinkin tata taas Hesan myymalassa taas toukokuussa.

Odotellaan. Oikeasti tarvitaan Minnan suunnittelemat kalossit ja kumisaappaat......

tymy

Minnahan on muistaakseni usein sanonut ettei häntä ikinä nähtäisi kumisaappaissa... että ehkä Minnakin tarvitsisi kalossit ja siinä voisi olla innoketta tehdä tyylikkäät kalossit myös korkkareita pitäville. Kyllä se korkokin pitää suojata, ei sitäkään voi lätäkön armoille päästää.

Mate
13/14 | 

Tottakai Parikoita on suojeltava! Ei oo yksi eikä kaksi kertaa, kun olen polkenut paljain varpain töistä kotiin ja jättänyt kengät töihin. Nykyisin työpaikan pukkarikaapista löytyy omat extrakumpparit ja varvastossut juuri näitä tilanteita varten. Laukussa on pikkutaskussa muovikassi, jos sade yllättää. :D miten niin overprotective kenkien (muovipussi on myös laukkujen suojaksi) suhteen...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012