Nonni vähän erilaista nasua tänään taas pelipäivän kunniaksi, ihan kohta menoksi kohti Areenaa ja sitä ennen yritän saada tämän jännitystärinän taas kerran loppumaan. Mutta ehkä se on niin, että jos kerran on jännittäjä, niin sitten on, eikä siitä pääse eroon vaikka mikä olisi. Jännäys kyllä loppuu aina tasan siihen kun peli lähtee käyntiin, mutta silti pitää vaan jännätä siihen asti, joka saakelin kerta.


Kyllä huomaa ettei ole tullut pariin yöhön nukuttua, samat jännäyspainajaiset jatkuivat viime yönä :D ihan oikeasti miten te ihmiset kestätte paineet ennen esiintymisiä, pelejä yms.?? Olenko ainoa himojännittäjä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (27)

Marion
1/27 | 

Niin mun tuuria... :) Kiitos tiedosta kuitenkin! :) Tarvii pitää silmät auki, jos vaikka löytyisi second handina.

Olga
9/27 | 

Aivan miälettömän kaunis kuva! Ja herkullinen huulimeikki! Mikä huulipuna, mikä rajauskynä? :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

huulipuna on Grimasin se paloautonpunainen (numero on kulunut pois, mutta punaisin siitä sarjasta joka tapauksessa), joka pysyy kuin tauti silloin kun toivoo kestävää huulipunaa :) maksaa reilu vitosen, eli halpakin vielä. Rajausväri on KIKO, ostettu Italiasta, sitä ei myydä suomessa ikävä kyllä.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Iina
10/27 | 

Olen aiemmin pelännys julkisesti soittamista, mutta vaihtaessani soitonopettajaa, uusi opettaja kysyi aina ennen tiedossa olevaa tulevaa esiintymistä soittotunneilla mikä oli jännitys asteikolla 1-10.
1=ei jännitä yhtään, 10=ei halua esiintyä vaan juosta karkuun.
Esiintymisen jälkeen kysyi, mikä jännitys oli itse esiintymistilanteessa. Lopulta ennakkojännityskasi oli muuttunut neloseksi esiintymistilanteessa. Sittemmin en ole enää pelännyt esiintymistä, vain vähän jännittänyt. Mielikuvaharjoittelu on myös auttanut miuta. Käy mielessä läpi ne tilanteet mihin joutuu, mikä jännittää, mikä on pahinta mitä voisi käydä. Tosin kannattaa huomioida, että pieni jännitys nostaa suorituskykyä :-)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Musta tuntuu vaan siltä että sitä jännitystä on melkein mahdotonta purkaa yhtään mitenkään, oikeastaan ainoastaan ääneen nauraminen saattaa auttaa :D (täys mysteeri miksi). Olen vaan yrittänyt hyväksyä sen että jotkut meistä kai sit ovat jännittäjiä ja toiset ei.. mutta se hyvä puoli kuten tuossa lopuksi totesit, että kun käyn ylikierroksilla jännäyksen suhteen, pääni on kirkas kuin aurinko ja pystyn tekemään päätöksiä sekunnin murto-osassa, mikä tietty sopii penkin rooliin.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Siitähän se juuri johtuu! Minä opiskelen puheviestintää, ja meillä on puhuttu paljon siitä, miten jännittäminen on oikeasti vain fysiologista vireytymistä.. siis sitä ihmisen luontaista suojautumisvaistoa ja valmiutta puolustautua ja paeta. Eli silloin kun jännittää, on valmiimpi toimimaan kun koskaan muulloin :)

Toki ihmisillä on erilainen kynnys reagoida asioihin, eli toiset jännittää, toiset ei. Eikä siitä jännityksestä eroon pääsemiseksi ole mitään kikkaa, tosin omasta kokemuksesta olen huomannut että paras apu on juurikin se, että myöntää, että nyt jännittää, mutta teen tämän silti.

Toki jännittäviin tilanteisiin voi tottua, jolloin niitä ei enää jännitä (kroppa muistaa, että ei tässä käynyt kuinkaan). Mutta toiset eivät totu vaan reagoivat vaikka vuosikymmeniä "jännittämällä". Eli siis vireytymällä :)

ajattar
12/27 | 

Oon jotenkin oppinut kääntämään jännityksen positiiviseksi energiaksi, joka vain helpottaa esiintymistä. Jos yhtään lohduttaa, niin ohjaajallani oli tapana sanoa ettei esityminen ole minkäänmoinen jossei sitä yhtään jännitä.

Marion
13/27 | 

Hei,
kysymykseni ei liity tähän postaukseen, mutta:

Sinulla on aivan ihana, hupullinen villakangastakki, ilmeisesti Vilalta? Olen netti kuumana metsästänyt kyseistä takkia, mutta en ole löytänyt. Voisitko kurkata takistasi, onko ko. mallilla joku tarkempi nimi, jonka avulla voisin metsästystä jatkaa? Kiitos! :)

Heli
14/27 | 

Ja kuule mulla ainakin raskauden edetessä unet muuttu aina vaan villimmiksi, sekopäisemmiksi ja todentuntuisiksi. Muistan kerran tyttöjä odotellessani heränneeni aamulla ja mietin ootko oikeesti ollut bigbrotherissa kun näin unta että olit, niin todelliselta tuntui. :D Melkein soitin sulle tarkistaakseni asian.

Heli

Siis että lisää jännitettävääv on varmasti tulossa niin unetkin voi olla aina jännittäviä.
ja mullekin tulee jännitykset ja stressit uniin...

Emma
15/27 | 

Oli taas tovi vierähtänyt, etten ollut lukenut sun blogia, ja mikä yllätys olikaan, kun tänään Areenalla ennen ekaa peliä huomasin sun ihanan vauvamahan! En tunne sua ollenkaan, oon vaan seurannut sun blogia jo vuosia, mutta tuli jotenkin käsittämättömän hyvä mieli sun puolesta, kun huomasin, että oot raskaana. Mahtavasti onnea ja lämpimiä ajatuksia loppuraskauteen, en malta odottaa vauvanvaatepostauksia ;)

Oopsie
17/27 | 

Roller derby hot mama! Olin kattomassa tänään vihdoin ekaa kertaa tätä lajia. Aikataulujen vuoksi olen ollut aina töissä viime vuoden kerrat. Nyt pääsin vihdoin paikalle. Hienoali meininki, jopa niin hienoa että harkitsen itsekkin lajiin sekaantumista.

Musta oli hauska seurata sun pientä teputusta siellä kentän laidalla.

Hyvä Tampere, komeet voitot ja hienosti järkätty tapahtuma. Munkit uuuh aaaahh.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla