Nämä kirppikseltä käyttämättömänä löytämäni viininpunaiset Clarksit ovat ehdottomasti syyskauden kengät. Joko se on muotilehtien alitajuntaan iskemä juttu tai sitten luontaista, että syksyllä alkaa kaivata murrettuja sävyjä. Viininpunainen on ollut mukana väripaletissani jo vuosia, ja tänä vuonna mukaan on tullut myös tummanvihreä. En olisi ikinä uskonut, että ennen tunkkaisena ysärivärinä pitämäni vihreä tekisi vielä paluun vaatekaappiini.

Puhun tunkkaisesta ysäriväristä kokemuksen syvällä rintaäänellä, sillä minulla oli ysärillä aivan kammottava väljä tummanvihreä poolopaita, joka oli olevinaan oh so cool. Erityisesti yhdistettynä haaleanbeigeen laatikkomaiseen liiviin. True story. Siinäpä sitä tyyliä sitten kerrakseen. Voiko olla edes ajatuksen tasolla mitään kauheampaa kuin huonosti istuva väljä poolopaita, jonka helma tungettiin Leviksen 501-farkkujen vyötärön alle niin, että se pussitti siinä päällä. Jep, ei voi.

Mutta nyt, vuonna 2015, olen päässyt lopullisesti eroon traumoistani tummanvihreän kanssa.

Kommentit (4)

Kate
2/4 | 

Kaupoissa kummittelee myynnissä ribbipooloja. Todella kamala ilmestys sieltä kaukaa ysäriltä. En voi käsittää kuka niitä ostaa. Varsinkaan kukaan joka muistaa ne sieltä ysäriltä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010