Olen laittanut muuton yhteydessä johonkin varmaan talteen tästä samaisesta myssystä tummanvioletin version, enkä löydä sitä mistään. Argh! Muistan täsmälleen missä myssy oli Tampereen asunnossa, mutta sehän ei paljon auta se.Takki ja laukku Jean Paul Gaultier for Lindex, saatu blogin kautta. Myssy H&M, kengät Minna Parikka, hame Monki.


Punaisten sukkisten käyttö on aina vähän siinä rajoilla näyttääkö niiden kanssa joulutontulta, mutta niin kauan kuin lopussa asussa ei ole päävärinä harmaa niin on vielä suhteellisen selvillä vesillä.

Kommentit (11)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
2/11 | 

Tuntuu ihan peruslaadukkaalta mutta tämä ei ole ihan niin paksu takki kuin olisin kuvien perusteella odottanut eli välikausitakki ennemmin kuin talvitakki. Tämä minun takkini on valitettavasti mallikappale eli siitä puuttuu materiaalimerkinnät kokonaan :( onpa tosi kummallista että nettikaupassa ei ole noin olennaista asiaa merkitty!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Anna

On siellä netissä materiaalitiedot lisätietoja-kohdassa. :o) Oli muistaakseni 30 % villaa ja 70 % polyesteriä. Tilasin vikan takin, toivottavasti mahtuu koossa 34, kun suuremmat olivat jo loppu... Ihanan näköinen takki!

6/11 | 

Ihana tyyli, toi takki! <3 Ja kengät tottakai kruunaa! Kirjotinkin juuri omaan blogiini Minna Parikkaan liittyen juttua. :) Ehkäpä mun haavelistalla seuraavana saada Parikka-popot. Maybe some day!

maia
7/11 | 

Takki on tosi kivan näköinen! Mutta miltä se tuntuu laadultaan?

Kävin myymälässä katsomassa biker-nahkatakkia, jollainen minulla on ollut hakusessa jo pidemmän aikaa. Onnksi kävin, koska ei todellakaan tehnyt mieli ostaa sitä! Kovaa ja koppuraa nahkaa, samassa hintaluokassa saa paljon laadukkaampia takkeja muilta merkeiltä. Niissä ei valitettavasti malli vain ole tähän mennessä sattunut kohdilleen.

Samoin neulepipojen ja neuleiden pääraaka-aine näytti olevan akryyli. Miten on tuon takin kohdalla? En nimittäin löytänyt nettikaupasta materiaalitietoja lainkaan?

Anni
8/11 | 

No nyt on kyllä n i i n ihana asu päästä varpaisiin että melkein tulee tippa linssiin. <3

9/11 | 

No tässä asussa ei ole joulusta tietoakaan, vaan asu on kovin kovin mieleinen, melkein tekisi mieli apinoida, mutta meikältä puuttuu noin räikeät sukkikset.

eeeja
10/11 | 

Jos myssy on niin hyvässä tallessa että tarviit uuden, niin mulla ois kyseinen violetti myssy sopivasti kirpparikasassa ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011