Vaikka ehdinkin jo manata alennusmyyntien kauheutta, tein silti yhden kivan kenkälöydön Vagabondin suloisten rusettiballerinojen muodossa. Päivän värit olivat eilen keltainen ja pinkki.En ole muistaakseni ennen yhdistänyt keltaista ja pinkkiä, mutta nyt kun kerran sille tielle lähdettiin, paluuta ei taida olla.

Kommentit (12)

2/12 | 

Oi, katsoin noita rusettiballerinoja mustina, mutta jotenkin ne olivat liian kapeat jalkaani ja alennuksesta huolimatta opiskelijan lompakolle hintavat =( Itse olen ihastunut pinkin ja oranssin yhdistelmään, mutta keltainen sopii varmasti yhtä mainiosti =)

Kesäkuu
3/12 | 

Todella hyvä yhdistelmä itse asiassa, ja hyvin freesi! Noilla materiaaleillakin on väliä, kaverini osti keväällä nuo samat kengät ja niiden mokan yhdistäminen sileään pinkkiin pintaan toimii varmasti hyvin :)

Saikku
4/12 | 

Tämä ei nyt mitenkään varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta väriteemassa pysytään. :) Silloin tummien hiusten aikaan sait hiuksiisi punaisen vävyä KCprofessional colormask hoitoaineella (mandariini taisi olla sävy). Oletko kokeillut tuota tuotetta vaaleisiin hiuksiisi? Minulla on vajaa kk sitten värjätyt hiukset ja nyt suht saman väriset kuin sinulla (hunaja-toffeen vaalea). Ostin colormaskista honey sävyn, jota kampaaja suositteli (myös mandariini huokutti, sillä haluaisin lievän punertavuuden / kuparin sävyn korostuvan). En ole vielä laittanut sitä. Osaisitko antaa vinkkiä, mikä on paras tapa levittää tuote, että lopputulos on tasainen? Tuotetta käsittelevässä postauksessasi kirjoitat, että tuote antaa hyvän lopputuloksen, KUNHAN oppii oikean tavan laittaa se... Olisin kiitollinen kaikista vinkeistä.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

en ole vaaleisiin, mutta ajattelin upottaa latvat siihen ehtiessäni :)

kikka on siinä että kastele tukka kunnolla ja levitä sitä varovasti ihan joka puolelle pikkuhiljaa, älä vaan lättää kasaa keskelle päätä ja ala siitä sutimaan ympäriinsä koska se todella jää just siihen paikkaan mihin sen laittaa. Suhtaudu siihen kuin oikeaan väriin. Itse levitän latvasta ylöspäin, ettei päälaelle jää kauheaa länttiä ja vielä kampaa tukkaa koko ajan, niin menee tasaisesti :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Piki
5/12 | 

Hei Niina :)
Tää nyt ei liity ihan aiheeseen mutta..
Ollaan tulossa kavereiden kanssa Tampereelle heinäkuussa ja sä tulit heti mieleen että saattaisit tietää jotain hyviä kahviloita/ruokapaikkoja ja parit hyvät kirpputorit siihen päälle? Jos voisit jotain vinkkejä meille ensikertalaisille antaa kun aikaa ei ole kun sunnuntai eikä viitsisi puoltapäivää etsimiseen uhrata. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011