Meille osui Leville viikko, jolloin taivas oli pääasiassa pilvessä ja sateli hiljalleen lunta. Onneksi kuitenkin yhtenä päivänä ehti ihailla koko pohjoisen valon kirjon, kun perjantaina aurinko muodosti kauneimmillaan pilarin.

Yhden päivän aikana valo vaihteli joka tunti, tämän postauksen kuvat ovat hyvä osoitus siitä. 

Tässä seuraavana Sammun tupa, kiva retkikohde Levillä. Pienen kahvituvan pihalla saa ihastella poroja ja sisällä nauttia kupposen kuumaa. Mikäs sen mukavampaa kauniina talvipäivänä. Pihaan pääsee sekä autolla, kelkoilla että suksilla. 

Tuona päivänä oli aivan hyytävän kylmä, yritän kuvassa epätoivoisesti piilottaa paljasta kättä kainaloon, ettei se jäädy kuvan ottamisen aikana :,D 

Jos ei laskettele, kannattaa ajella näköalaravintola Tuikkuun autolla maisemien ihastelua varten. Lasketteluporukat saavat tietysti kaupan päälle upeat tunturimaisemat, mutta onneksi meillä muillakin on mahdollisuuksia. Tuikkuun vie autotie perille asti, ja gondolihissiinkin voi ostaa kertaliput ja huristaa huipulle. 

Auringonpilari on entistä hienompi tunturilta katsoessa. Kuva ei tee oikeutta. Kotimatkalla näkyi vielä toinenkin haloilmiö, aurinkoa sivuavat kaaret. Harvemmin täällä etelässä näkee kahta erilaista haloa päivässä. 

Vaikka Lapissa päivä on lyhyt, perjantaina tuli saatua valohoitoa koko viikon edestä. 

Kommentit (1)

Senttu
1/1 | 

Kauniita kuvia. Mä en ole koskaan käynyt Lapissa talvella. Koska ei lasketella tai hiihdetä niin on vähän sellainen jumiutunut ajatusmalli, että mitä siellä sitten tekisi, mutta ehkä sitten vain ihastelisi maisemia.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010