On saattanut jo näkyä täällä blogissakin, että olen innostunut viime aikoina kirkkaanpunaisesta. Se tuntuu näin valon lisääntyessä ihanan raikkaalta, kun on laapostanut pitkän talven mustissa. Ikivanha punainen villakangastakkini edustaa garderobini hörselöosastoa, sillä siinä kulkee lantiolla ylimääräinen rimpsu. Mutta röyhelöthän ovat tämän kevään yksi suurista muotihiteistä, eli aika moni vanhoista vaatteistani on taas sangen ajankohtainen.

Pilkkumekot, 20's tyyliset hatut ja punainen väri, nyt ollaan aika vahvasti sillä omalla mukavuusalueellani pukeutumisessa. En malta odottaa että saan pian käyttöön kaikki punaiset kesämekkoni! Tai no, tällä pakkasella se tuntuu vielä hieman kaukaiselta ajatukselta, mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa. 

Kommentit (2)

Anna from Herwood
1/2 | 

Hei kuule, en tiedä onko se vain mulla vai onko sulle tullut muitakin kommentteja tästä, mutta sun kuvat ei enää näy kun lukee Firefoxilla! Testasin chromella ja siellä toimii normaalisti, mutta jostain syystä mozillassa ei aukea. Teksti näkyy normaalisti.

Oululainen
2/2 | 

Ihanan raikas kokonaisuus! Olisi mukava kuulla, miten säilytät ja huollat vaatteitasi. Sinulla on ilmeisesti paljon pitkään käyttämiäsi suosikkivaatteita ja aika suuri vaatekokoelma.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011