Vilukissa joutuu taipumaan farkkuihin, mutta näihin rentoihin Leviksen Skinny Rollereihin taipuu ihan mielellään. Ihanaa että vielä tehdään farkkuja jotka eivät ole 90% elastaania! Vilkaiskaapa huviksenne farkkuhyllyillä ympärillenne, montako strechitöntä paria löydätte.






i1

i1

H&M:n sifonkipaita saatu blogin kautta. Kengät Bianco.






i2

i2






i3

i3

Arvatkaa mikä on maailman ihaninta juuri nyt! Uunista leijaileva ruuantuoksu, kun on koko päivän ollut töissä, urheilemassa ja muuten vaan suhannut paikasta toiseen ilman järkeviä sapuskoja. 5 minuuttia ja saan ruokaa ah! Aivoni eivät taivu tämän pidempään tekstiin tällä erää, ne ovat suuntautuneet kohti kermaista kukkakaalivuokaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (11)

Kaisu
1/11 | 

juuri tästä syystä rakastan miesten farkkuja, koska ne sentään ovat vielä farkkuja! <3 mä itse inhoan etsiä naisten puolelta farkkuja, kun kaikki tuntuvat venyvän kilometrikaupalla...

2/11 | 

mulla on noita kahdet, mutta ne näyttävät päälläni aivan täysin erilaisilta! näytän lähinnä mieheltä. mun piti varmaan neljä kertaa lukea että oliko varmasti kyseessä sama malli ku meikällä :) hyvältä näyttää!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

heh me ollaan vähän erimuotoisia :D noitahan pitäisi käyttää sillain että harus roikkuu, mutta kun on tälläinen lipputankomitainen niin noi voi nostaa ikäänkuin "normaalille korkeudelle" koska luonnollisesti lonkkanikin ovat wayyy korkeammalla kun normimittaisen :) roikottaenkin olivat fantsut, mut vaarana on et perssaus näkyypi...

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

3/11 | 

Farkut näyttää tosi kivoilta! Ja tosiaan aika eriltä kuin Natalla, hauskaa miten sama malli voi olla ihan erinäköinen erimallisten ihmisten yllä. :)

Mut apua miten tarkenet noin ohuella paidalla?! Tää oli nyt pakko kysyä ihan mielenkiinnosta, kun oon huomannut et tosi monet hengailee talvellakin henkäyksen ohuissa paidoissa - ja itse palelen about AINA. :o Meillä on toimistollakin niin kylmä et istun aina huivi harteilla, peruspuuvillainen kauluspaita on joo välillä päällä mut sinnekin on pakko heittää vähintään toppi + pitkähihainen paita. Oonkohan mä nyt vaan jotenkin tosi vilukissa..? :P

Mary
4/11 | 

Moi! Sulta olis mukava saada enemmänkin noita ruokavinkkejä. Mitä te oikein syötte "kunnon ruoaksi", kuitenkin treenaat paljon. Ja pysyt noin hoikkana. Täytyy olla hyvät sapuskat :) Ihan hyvin niitä vois lukea tuolta Liikunnanvihaajankin puolelta, vai?

5/11 | 

Enpä oo toistaiseksi löytänyt yhtään "naisten" farkkua ilman elastaania, paitsi Filippa K:lta. Nää ei sit taas olekaan puuvillaa vaan isolta osin polyesteria. Noh, pysyypähän kuosissaan ilman polvipusseja.

Mutta tätä tää on kaikessa: miesten vaatteet tehdään puuvillasta ja villasta ja naisten muovista.

Roosa
6/11 | 

Ensin, ku joskus esittelit noit kenkii nii en oikein syttyny niille ja pidin niit rumina. Mut nytku näin ne sun jalas asun kera niin alan itsekki himoamaan tollaisia..... Ihanat :)

Minttu
7/11 | 

Ihana asu, mutta toinen vilukissa ei vaan voi tajuta, miten tarkenet tuolla sifonkipaidalla. Pelkästä ajatuksestakin tulee vilu.

Red Clover
8/11 | 

Sifonkipaidat olis kivoja, mutta niissä on just toi ongelma, että niistä näkyy liikaa läpi arki/työpukeutumiseen ja jos sinne laittaa jotain alle, koko paidan idea vähän häviää.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013