Jotenkin sitä ajattelee että tähän aikaan vuodesta ei takkia tarvitse ja hajamielisenä lähtee liikkeelle ilman sitä, kunnes todellisuus iskee vasten kananlihalle nousevaa ihoa. Remppaamme tällä hetkellä meidän saunakamaria uuteen uskoon ja olen juossut ympäri maakuntaa maalien, lattian, peilien, mäntylaattojen ja kaiken mahdollisen rakennusmateriaalin perässä. Eräänä päivänä siis ilman takkia, ja meinasin jäätyä pystyyn. Tästä syystä tein pikaisen piipahduksen H&M:llä ja ostin neuletakin. Olen joutunut elämässäni pari kertaa säätilan uhri -ostoksille (...), mutta nämä kerrat ovat olleet melkein poikkeuksetta erittäin onnistuneita. Saaliina on ollut esimerkiksi upea hattu, hienot kumisaappaat ja tsiljoona paria hansikkaita, sillä hukkaan niitä samaa tahtia kun hankin.

Tämän neuletakin olisin toivottavasti löytänyt muutenkin. Näyttää vähän siltä kuin olisi kietonut räsymaton kaulaans.. tai siis boholta. 70-luvun vaikutteet tämän hetken muodissa ovat kovasti mieleeni, pitkästä aikaa olen taas kiinnostunut syksyn mallistoista.


Hapsuneule käy takista alkusyksyn viileissä ja talvella aion kääriytyä siihen myös sisätiloissa. Vanhassa puutalossa on pakkasten aikaan hieman viileää, ennen kuin saa kohmeisilla sormillaan sytytettyä takkaan tulen.

Kommentit (2)

frau l
1/2 | 

Kiva neuletakki! Ja housut sopivat siihen hyvin, ovatko ne uusi hankinta myös, mistä? Jännä miten nopeasti syysvaatteiden hinku alkaa.. :)

Heiiid
2/2 | 

Ihastuin heti kertaheitolla tuohon sun "kaulahuivineuleeseen" kun sen näin, ja säntäsin verkkokauppaan. Ostoskorin kohdalla rupesin miettimään, että hetkinen heiheihei jos se näyttää hyvältä pitkällä bloggarilla niin se ei näytä hyvältä mulla. Koska olen pätkä. Ja koska mulla ei ole hartioita, ja tuossakin tuo hartialeikkaus näyttää olevan tuolla käsivarsilla, ja mulla se vie kaiken ryhdikkyyden pois jos leikkaus on tuolla. Yhyyyyyyyy :( Mut näytät niin ihanalta!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011