Marnin ja H&M:n mekossa on ihana kuosi, mutta sen muodossa on tälläiselle tyköistuviin yläosiin tottuneelle vähän pureskeltavaa. Olin aluksi täysin varma, että palautan mekon, mutta sitten pyörittelin sitä ylläni ja mietin, että voisi kai sitä edes joskus astua pois mukavuusalueeltaan. Näin mekko jäi taloon ja sitä on tullut käytettyä paljonkin, vaikka jokaisen käyttökerran jälkeen harkitsen hartioiden fiksaamista istuvammaksi. Jos uusiin makuihin tottuminen vie minulta noin kolme kertaa, niin uusiin leikkauksiin tottuminen vie 30 kertaa.
No sitten tukkajuttuja. Milloinkohan sitä hyväksyisi sen seikan, että minun luonnonkiharasta karkeasta tukasta ei saa ikinä sileää ja suoraa. Toistuvasti kuitenkin harhaudun kokeilemaan. Ei näytä kuvassa niin kauhealta, mutta duunikaveri katseli minua hetken pää kallellaan ja lopulta kysyi varovasti olenko krepannut tukkani vai miksi se näyttää tuolta x---D jep, unohdetaan taas suoristelu hetkeksi aikaa. Lähietäisyydeltä se kieltämättä näytti huonosti krepatulta, vaikka GHD laittoikin parastaan. Pitäkööt tunkkinsa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (18)

1/18 | 

Piipahdahan joskus Ideaparkiin eksyessäsi Prisman puoleisen päädyn kampaamo-"kojulle". He siis testaavat siinä sulle heidän suoristusrautaa, toiveissa että ostaisit sen. Ei oo halpa, mutta enemmän kun sata jänistä - kukapa olis uskonut että suoristuraudoissa on NIIN suuria eroja! Terkuin toinen käkkäräpää :)

Saddar
2/18 | 

Monet kerrokset väriä, ei ihme että tukka kuivuu kemikaaleista. Nyt vaan vaikka kookosöljyä kuontaloon ja kuivat latvat nips naps pois, niin johan näyttää suoranakin kauniilta! :)

Henna

Minkä värinen tyvi sieltä kasvaakaan ? :) onnea projektiin ! Mä olen tosi onnellinen siitä että pääsin värjäyskierrehelvetistä eroon. olen viimeks värjänny lettini melkein mustaks 2o11 maaliskuussa. sen jälkeen oon antanut oman Ruskean kasvaa ulos ja mustat on siinä matkan varrella haalistunut. Hiukset on kiiltävät eikä enää niin huonokuntoisetkaan ! Tosin huomasin viimesen kampaamokäynnin jäljiltä et jos sakset on tylsät, se rikkoo latvan ja kohta on taas haaralatvat. :-(

Henni
3/18 | 

Kiva mekko ! pitiki kysyä jossai vaiheessa, miten sä kiharrat hiukses ? ihanan isot laineet. Suorakin tukka ihan ok, mut tykkään enemmän siitä kiharasta ! :)

Chenille
4/18 | 

MInä taas olen kateellinen kun sun tukalla loivat kiharat näyttävät niin nätiltä. Itsellä kun on juuri tuommoinen sileä piikkisuora tukka...mutta kai se vaan niin on että aina inhoaa omaa hiuslaatuaan(kihara suora yms.) ja haaveilee muusta...=D

tyttö
6/18 | 

mutta eikös sulla oo pidennykset? Päältä tukka näyttää hyvältä, mutta latvat näyttää just semmosilta huonosti krepatuilta ja kuivilta :/

n
7/18 | 

Synnynnäisenä liimalettinä on hirveän vaikea ymmärtää, miksi ihminen haluaa luonnollisesti kuohkean kuontalonsa latistaa. Mutta aina nää menee näin, sitä mitä ei ole, sitä halajaa. Paitsi syöpää.

8/18 | 

Siis mun tukan kanssa suoristaminen on mahdoton tehtävä! Vaikka on suihkeet ja rauta kuumimmalla mitä sitä saa niin ei se tukka vaan pysy suorana koko päivää :'D

Nykyään suoristan tukkaa vaan sen takia, et hiuksia on helpompi muotoilla suoristamisen jälkeen, kun muuten on räjähtänyt peikkotukka :P

Heinis
9/18 | 

Äh ja pyh! Minä meinasin juuri kommentoida, että hiuksesi näyttävät tosi ihanilta tuossa! :-) Tosi virkistävää nähdä muitakin kuin kiharoita, näin tuo tunikakin pääsee koko loistoonsa. Vaikka ovat kiharasikin kauniit.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu