Olin ensin sitä mieltä, että olen liian vanha viettämään a) synttäreitä tai b) ostamaan itselleni synttärilahjaa. Kun sitten pyörähdin Helsingin reissulla Minna Parikan alehyllyllä, jouduin pyörtämään puheeni b-kohdan suhteen. A-kohta on edelleen voimassa, sillä 39-vuotispäivä on vain välivuosi ennen pyöreitä. Ensi vuonna järjestän juhlien juhlat. 

Paljon onnea minulta minulle :D

Olin kiertänyt ja kiertänyt tätä mallia nettialeissa, mutta koska en päässyt sovittamaan, en ollut uskaltanut myöskään tehdä tilausta. Malli on minulle entuudestaan tuntematon, ja korkea versio tästä satiinirusettikengästä ei istu jalkaani yhtään. En pysyisi sillä korkeakorkoisella pistokkaalla pystyssä edes kahta metriä, vaikka olen kokenut korkkareilla kävelijä. Mutta tämä matala malli taas oli täydellinen pistokas, ja vanha roosa väri yllätti (olin ajatellut kirkkaanpinkkejä). 

Sellainen hauska juttu näistä kengistä, että ne sopivat huikean hyvin yhteen kalmasukkisten kanssa!! Piti tämäkin päivä elää ja kokea... huomenna kuvatodisteita. 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat