-Yhteistyössä Polo-

Apua miten paljon hyviä ehdotuksia Polon kamppissivulleni on jätetty! Kävin selaamassa ideapalleroita läpi ja ihan erityisesti mieltä lämmittää esimerkiksi juustokakkutehdas (ei voi mennä pieleen), eri vuosikymmenten trendiruuat, valokuvanäyttely menneiltä vuosikymmeniltä, volkkaristien tarinoita ja valokuvia koottuna näyttelyksi, John Travolta flash mob (miten mahtava!), lasten liikennepuistomainen ajorata, tuunauspaja ja niin edelleen. Ei voi ainakaan puhua ihan perinteisestä autonäyttelystä enää, tämä alkaa lähennellä volkkarifestareita :)


Mutta vielä on aikaa hieroa aivonystyröitä ja sekoittaa soppaan omat parhaat ideat eli suunta tänne päin >>

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012