* Jaloissa olevat kengät saatu blogin kautta, Palmroth / muut kuvat Palmrothin showroomilta 

Koska teen arkisin töitä Tampereella, en oikeastaan koskaan ennätä Helsinkiin eri PR-toimistojen pressipäiville. Se on harmi, sillä näissä tapahtumissa on näytillä kiinnostavien brändien tulevia mallistoja ja erittäin mielelläni kävisin kurkkimassa etukäteen omien suosikkieni herkut. 

Siksi olen iloinen, että vaikka Palmroth Originalinkin mallistot esitellään virallisesti PR-toimistolla Helsingissä, heille on mahdollisuus päästä kylään myös kotipaikalle Tampereella. Sovin Palmrothin Anun kanssa treffit ja kävin vilkaisemassa seuraavan syksyn ja talven uutuudet. 

Kenkäfriikit, tässä teille maistiaisia ensi syksystä. Klassikkomallien lisäksi mallistoon on tulossa creeperspohjakenkiä, jotka aivan varmasti sopivat Suomen talveen paremmin kuin hyvin: 

Peruutetaan myös vähän taaksepäin tässä samalla, kohti tulevaa kesää. Nämä seuraavat väripiristeet ovat Palmrothin tämän kevään ja kesän mallistoa, johon on haettu fiilistä Palmrothin 80-luvun mallistoista.

Vanhojen suosikkien uudet versiot näyttävät todella raikkaalta, vaikka äkkiseltään ajatellen kasari ei olisikaan ihan ykkössuosikki vuosikymmenten joukossa. 

Edellä nähty vaalea kaunotar on Palmrothin juhlamalliston kenkä, jonka lesti on kopioitu Palmrotin 1930-luvun korkokengästä. Ostin kyseiset kengät sinisenä viime vuoden syksyllä ja korkkarit ovat lestiltään koko kenkäkokoelmani parhaat.

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että ennen lestit muotoiltiin paremmin. Vintage-kengät ovat poikkeuksetta parempia jalkaan verrattuna nykymaailman korkkareihin. Palmrothin 90-vuotisuhlamalliston korkkareilla paino jakaantuu tasaisemmin päkiän ja kantapään kesken. Tämä vie painetta pois päkiästä siinä määrin, että kengillä jaksaa tanssia koko illan. Jokainen korkokenkiä käyttänyt tietää, että huono lesti murskaa päkiän alle puolessa tunnissa. 

Näihin kenkäkuviin, kivaa viikonloppua!

Kommentit (2)

Milla
1/2 | 

Olen ihaillut niitä sinisiä korkkareita, mutta onko Palmrothilla Helsingissä myymälää? En ainakaan löytänyt tietoa.

Vierailija
2/2 | 

Samojen kenkien lumoissa olen minäkin ja kaipailen tietoa ostopaikoista. Kengänkokoni ailahtelee kahden numeron välillä ja sen vuoksi niin mielelläni sovittaisin kenkiä paikan päällä. Nettikaupasta tilatessa pitäisi kuitenkin ottaa varmuuden vuoksi kaksi kokoa sovitukseen ja sitten palautella ja säätää.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011