Me tehtiin viime viikolla koko perheen voimin pieni kesäretki Tampereen Viitapohjaan, joka on jopa näin akaalaisen näkökulmasta jo tosi pusikossa. Mutta sinne on aina yhtä mukavaa ajella, rakastan perinteistä suomalaista maalaismaisemaa lehmineen ja peltoineen. Siellä peltojen ja metsien keskellä on taas pitkästä aikaa avoinna Putiikki Rannalla -sivuliike, paikkahan on se mistä koko kaupan tarina vuosia sitten alkoi. 

Rantaputiikin valikoimissa on paljon sisustustuotteita, mutta myös vaatteita. Rekistä löytyi mm. Katri Niskasen, Minimumin ja Globe Hopen tuotteita. Oli kiva käydä täällä pitkästä aikaa, sillä Putiikki Rannalla oli ihan ensimmäisiä yhteistyökumppaneitani vuosia vuosia sitten, kun olin kirjoittanut blogia vasta pari hassua vuotta. 

Kesäputiikissa on myös pieni kahvila ja hyvää kakkua, jos haluaa houkutella muuta perhettä mukaan. Isä ja tytär ovat meidän perheen herkkupeet, ei tarvitse kahta kertaa kehoittaa pöytään :D

Päivän hepeninä Vero Modan pitsitunika ja American Apparellin discohousut, eli mustat kiiltävät pillit. 

Ostin tällä reissulla meille uudet lasit. Me ollaan käytetty sata vuotta Ikean latte-laseja ruokapöydässä, sillä en ole löytänyt parempiakaan. Mikään pikkuruinen 2 desin lasi ei todellakaan riitä, lasilla pitää olla näköä ja kokoa. Hobstarin vanhanaikaiset 3,5dl juomalasit olivat ilahduttava löytö, ne ovat täsmälleen sellaiset mitä olen ruokapöydän kaunistukseksi halunnut. Lasi on niin paksua (ovat aika painavat), että siitä voi juoda myös kuumaa kahvia eikä polta näppejään. 

Olin lasien ulkonäöstä ajatellut että ne ovat varmasti hintavat, mutta olin väärässä, 7,90€ kpl. Ostin heti kuuden setin, ja nyt viikonlopun näitä käytettyäni hain vielä pari lisää keskustan Putiikista, että on sitten koko setti kasassa. Bye bye kymmenen vuoden "väliaikaisratkaisu" Ikeat. 

Paluumatkalla käytiin vielä Valkeakoskissa Ilolan maatilalla syömässä ja eläimiä ihastelemassa, joista Anni on höpöttänyt siitä lähtien. Tyttö on aivan innoissaan lampaista ja traktoreista. Se on niin liikuttavaa, kun lapsi selittää tohkeissaan "lammas, siellä lammas mää mää!!! Se on ankka, ankka äiti, ankka!" Ilola on meidän vakkarilounaspaikka, jos joskus ei huvita kokata itse. Siellä on joka päivä tarjolla kotilounas, ja se on todellista lähiruokaa, sillä suurin osa aineksista on omalta tilalta. Erityiskehut sapuskan lisäksi ihanalle henkilökunnalle, joka jaksaa höpöttää kiireestä huolimatta myös asiakkaille, erityisesti lapsille :) 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Komiat on lasit, mutta varokaa kuumaa kahvia hörppiessä etteivät poksahda rikki. Varsinkin paksun lasin kohdallahan sellainen vaara on olemassa kun siihen kaadetaan kuumaa nestettä. Jossain joskus sanottiin, että lasi pitää "lämmittää" ensin kaatamalla kuumaa nestettä vähän pohjalle ja hetken päästä vasta loput.

LH
2/4 | 

Vinkkinä suosittelen kesävierailua Vesilahdessa Laukon kartanossa. Upea paikka ja sieltäkin puodista sai samanlaisia laseja ostettua 5e kpl. Isommat 4,7dl lasit maksoi 6,90e kpl ja niitä lähti meitin matkaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu