Muistatteko viime syksynä OmaOlivian ja paperinukkehaasteen, jossa pääsitte stailaamaan minua ja Stellaa? Nyt on mahdollista tehdä sama upealle Mrs V:lle! Olen sitä mieltä, että klassiselle kaunottarelle pitää nyt saada ylle jotain vähän rosoisempaa, herkuttelen mm. ajatuksella Mrs V:stä urbaanissa ja rennossa streettyylissä ;) ei kuitenkaan mitään teinihopparirooliasua, vaan aikuisempi streethenkinen kokonaisuus. Että laittakaahan pohdinta päälle ja käykää ehdottomassa asuja OmaOlivian puolella.

Tarjolla on toki muutakin kuin paperinukkeleikkejä, tässä virallista mainostekstiä:

TERVETULOA TOIMITUKSEEN!

Tule mukaan Oma Oliviaan, Suomen suurimpaan toimitukseen tekemään kanssamme Oliviaa,joka ilmestyy 12.12. 2012.

Ensimmäisessä Oma Olivian vaiheessa aukeaa neljä haastetta:

  1. Mrs V:n tyyli on tuttu Strictly Style -blogista. Nyt Oma Oliviassa etsitään hänelle uusi tyyli, joka kuvataan lehden muotijuttuun. Kerro, millaisessa asussa haluaisit nähdä MrsV:n!
  2. Kolme omaolivialaista pääsee lehteen kauneusjutun muuttumisleikkiin, joka ratkaisee heidän hiuspulmansa. Mihin hiusasiaan sinä haluaisit vastauksen?
  3. Millainen on keskimääräinen kolmekymppinen suomalainen nainen? Tule etsimään tietoja hänestä!
  4. Ehdota päähenkilöjutun aihetta. Kenestä haluaisit lukea?
***

Toinen erityisen herkullinen aihe on keskimääräinen kolmekymppinen nainen. Samaa teemaa sivusin itsekin ihan hetki sitten. Mielenkiintoista nähdä "millainen minun tulisi keskimäärin olla".

Kommentit (4)

emilie
2/4 | 

Sun kirjoitus Naisen ikä & velvollisuudet oli vuoden paras postaus <3 kiitos siitä!

Lisäisin vielä omana kommenttinani, että toinen mikä ärsyttää "sitkuilun" lisäks on "jajajaja"-asenne. Että mulle toi ja toi ja toi... Siis kun "mikään ei riitä". Aina pitää olla seuraava 5-vuotissuunnitelma pystyssä: työpaikka, auto, asunto, häät, koiranpentu, vauva, toinen vauva, kolmas vauva, isompi asunto, isompi auto, uusi työpaikka jne. Siis joo, toki kaikki varmaan välillä syyllistyy tän tyyppiseen "ahneuteen", mutta: olisi varmasti helpottavaa myös todeta MULLA/MEILLÄ ON KAIKKI HYVIN JUST NYT. Hinkumatta ja "tarvitsematta" koko ajan kaikkea lisäälisäälisää. Se on nimittäin aikasta kuluttava elämäntyyli, eikä siis vain ekologisesti, vaan ihan psyykellekin.

Sori vähän myöhäinen kommentointi, en jostakin syystä saanut kommentointia toimimaan silloin pari päivää sitten.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

huh mä saan päänsärkyä jo ajatuksesta että olisi 5-vuotissuunnitelma :D tietenkin se sopii joillekin, ja päämäärät ovat tosi jees ilman muuta, mutta realismi kannattaa muistaa säilyttää, samoin varautua ottamaan takkiinsa jos hommat eivät menekään kuten on suunnitellut (harvoin menevät). Sitäpaitsi, sitä voi vaikka kuolla huomenna, parempi nauttia elämästä tänään.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu