Ensimmäinen neulepaita korkattu. Tosin erittäin harsoinen sellainen, mutta neulepaita kun neulepaita. Ginan vanha villa-akryylisekoitereuhka on yllättävän lämmin, muovin osuudesta huolimatta. Ette varmaan millään arvaa mitä tapahtui kun yritin aamutokkurassa vetää tuota ylleni porosormus sormessa... jeps, pari lisäreikää saattaa olla paidassa.


t3

t3


t4

t4


t2

t2


t1

t1

Tajusin nämä kuvat nähtyäni, että normaalin mummotyylini lisäksi minä näköjään käytän pappasukkia. Eikö tulekin noista polvisukista aikalailla mieleen pappojen vakiosukat, ne harmaat joissa on pystyraitoja :D cool!

Sellasta viestiä Pekka Poudalle, että alappa pikku hiljaa ennustaa kuivia syyskelejä. Ei muuten, sadekin on mahtavaa, mutta olis yhdet mokkanilkkurit joita haluaisin ihan oikeasti KÄYTTÄÄ! Ihan kamalaa silitellä violetteja kaunokaisia joka päivä eteisessä, mutta sinne ne reppanat jäävät uikuttamaan tylsyyteen ja vain kumisaappaat pääsevät ulos. Buu.

Kommentit (15)

Rytsis
1/15 | 

Siis argh sade ei oo mahtavaa! Nyt Niina joku roti tähän hommaan! Ensin ärsyttävä maanantaipostaus ja nyt kehut sadetta... :DD

2/15 | 

Nuo pappasukathan on just mahtavat! :D Ja jee, kiva kun nää postaukset näkyvät nykyään RSS-feedissäkin kokonaan!! (kun siis ennen näkyi vaan pelkkä alku)

Elina
3/15 | 

Moi, osaatko sanoa, mistä löytäisi tuon väriset hait? Ei ole tullut etsinnöistä huolimatta vastaan.

Neiti
4/15 | 

Mä rakastan tätä asua! Kerrassaan ihana, kaikki toimii. Ps. Sulla on aivan killeri upeat, pitkät ja hoikat jalat!

6/15 | 

Järki sanoo, että minulla on jo kahdet kumpparit, mutta minun on aivan pakko saada nuo vihreät itselleni. Argh!

ccatja
9/15 | 

surffailin vaa netis ja yhtäkkii sun blogis tuli kohalle. Sulla on aivan ihana tyyli! ja jalat on ihanan hoikat :o ja hiukset, niist en viiti sanoo YHTÄÄN mitään... oon "vähä" kade.

Mut, mist toi aivan superihana neulepaita on? koittelin kattella jos täällä lukis jotain mut ei :o tahtoo tuollaisen <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla