Kevät on ollut vähän myöhässä tänä vuonna, meillä on vasta omenapuut heräilemässä vaikka huomenna hypätään jo kesäkuun puolelle. Myös tulppaanit ovat antaneet odottaa itseään ja niiden suhteen olen ollut erityisen kärsimätön odottaja, sillä istutin viime syksynä poikkeuksellisen paljon uusia sipuleita. Osa on noussut jo kukkaloistoon, mutta osasta ei ole näkyvissä kun lehtien kärjet. 

Tämä kukkapenkin perustin viime kesänä ja asettelin uudet sipulit liukuvärimäisesti tummanpunaisesta hentoon vaaleanpunaiseen. 

Kotkansiipisaniainen kaunistaa talon päätyseinää, tämä on yksi lemppareistani koko puutarhassa. 

Mutta paras aika keväästä on kuitenkin omenapuiden ja luumupuiden kukinta. Luumupuut ottavat aina varaslähdön ja omenapuut seuraavat muutamassa päivässä perässä. Se lumoava hetki on ihan kohta täällä, sillä luumupuut ovat jo täydessä kukassa. 

Tästä se lähtee:

Olen 99% syksyihminen, mutta se 1 prosentti on varattu omenapuiden kukinta-ajalle keväällä. 

Kommentit (3)

Sande
1/3 | 

En niin kestä! Oulussa ei ole edes lehtiä omppupuussa, liekö ehtivät edes juhannukseksi kukkaan. Mut samat sanat; omppopuun kukinta on aina top 5:ssa kevään iloista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010