Onnea ei ole perisuomalainen päätä myöten liiskautuva tukka, sillä se myös rasvoittuu todella nopeasti. Etenkin ongelmia tuottaa otsatukka, jota tulee lääpittyä jatkuvasti päivän aikana jos se kasvaa millinkin ylipitkäksi. Näistä syistä olen testannut vuosien varrella kaikki mahdolliset kuivashampoot, jotka olen käsiini saanut.

Tähän mennessä suosikkini on ollut Got2be Rockin'it, mutta nyt löytyi omasta lähimarketista vielä parempi tuote. Delia Cosmeticsin silikoniton ja parabeeniton Cameleo kuivashampoo maksaa vähän reilut 3 euroa, ja se tekee otsiksesta kevyen ja puhtaan. Jälkituntuma on kaikista testaamistani kuivashampoista lähimpänä aidosti puhdasta eli suihkun jälkeista kuontaloa. Koska olen blondi, en osaa sanoa jääkö tästä tuotteesta tummiin hiuksiin vaaleutta, mutta kertokaa te tummaveriköt jos on kokemusta.

Tällä kuivashampoolla ei saa aikaan sellaista rakennetta kuin esimerkiksi Klippoteketin kuivashampoolla, vaan nimenomaan puhtauden tunteen. Näin ollen Cameleo sopii ihan erityisen hyvin juuri otsatukkaan tai jos haluaa pitää hiuksiaan auki. Kampauksien pohjaksi taas suosittelen valitsemaan rakennetta tuovan tuotteen. 

Hinta-laatusuhde on timanttinen! 

Kommentit (6)

Halina
1/6 | 

En ole koskaan itse käyttänyt kuivashampoita, mutta ilmeisesti ne ovat hyviä kun niin moni käyttää? Mulla riitti ihan vesi otsiksen laittamiseen silloin kun oli otsis ja pesen hiukset 2-3pv välein, ellei ole raskaita treenejä, joissa hikoilisi paljon (ja silloin hiukset läpimärät hiestä ja pölystä tatamilla judoilusta). Moni kaveri (ihan suomalaisen hiustyypin omaava) pesee hiukset vain kerran viikossa ja jos lopetan joskus treenaamisen, pyrin itse samaan kun heillä kaikilla on niin hyväkuntoiset hiukset :) luulen että turha peseminen ja hiustuotteet saattaa pidemmällä ajalla vaikuttaa negatiivisesti hiusten kuntoon ja rasvoittumiseen? Kemikaalejakin tulee ihan turhaan. Tietysti juhlat ja juhlakampaukset ovat asia erikseen, ja silloin usein itse käsittelen hiukset esim kihartamalla ja hiuslakalla. Arkiviikkona hiukset näyttää parhailta ilman aineita, joiden käytön lopetin ylä-asteella kun kyllästyin huonokuntoisiin hiuksiini :) mutta hei, ehkä jollakin reppureissulla voisin kokeilla kuivashampoota kun aina ei pääse usesankaan päivään kunnon suihkuun! :)

Vierailija
2/6 | 

Tää on kans myös mun luottotuote ja vastaus kysymykseen on kyllä! Tää jättää tummaan tukkaan hennon värin. Mutta ei ainakaan mitenkään kovin häiritsevästi! Ihan paras kuivashampoo ever!

jenski
3/6 | 

Ui hitsit, tätä on kokeiltava! Tukka on aina meinaan semmonen löllökasa, että ei mitään rajaa :D

lilla
4/6 | 

Täällä myös tummatukkainen ja on aivan loistava tuote. Parhaiten toimii kun antaa vähän aikaa olla, harjaa ja pörröttää sormilla tukan niin tällöin ei ainakaan kiinni olevissa hiuksissa näy vaaleaa väriä.

Unkki
5/6 | 

Jos haluaa oikeasti näkymättömän kuivashampoon, kannattaa testata Four Reasonsin black edition invisible dry shampoo. On täysin väritön!

Varjosudenhetki
6/6 | 

Näkyy tummassa tukassa, tosin en tiedä huomaako sitä kukaan muu kun käyttäjä itse. :p 
Vinkkejä tummalle tukalle soveltuvasta edukkaasta kuivashampoosta saa jakaa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010