Nyt on pakko vinkata Prismasta löytämästäni luumumarmeladista, joka on maustettu inkiväärillä ja glögillä. En ole kovin iso fani perinteiselle luumuhillolle, kun kyseessä on kausiherkku eli joulutorttu eli propelli. Sunsweetin purkki alkoi kuitenkin heti kiinnostamaan, kun huomasin kannen lupauksen inkivääristä. Rakastan inkivääriä!

Glögin ja inkiväärin makuinen luumuhillo oli ihan pakko ostaa testiin, olihan käsillä kauden ensimmäiset joulutorttuleipomukset. 

Ai vitsi, ei oltu inkiväärissä pihistelty! Aivan ihanaa. En todella olisi itse hoksannut, että inkivääriä voisi käyttää joulutorttuhilloon, mutta toisaalta olen tänä syksynä tutustunut myös inkiväärihunajaan. Trendimauste? Joka tapauksessa, suosittelen testaamaan jos täällä on ikiväärin ystäviä. Saa joulutorttukin ihan uutta potkua. 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat