Finnish Catwalkin Facebooksivulla käydään parhaillaan äänestystä Suomen inspiroivimmasta muotiblogista, vaihtoehtoina on kerrassaan mielenkiintoisia nimiä kuten Jytky, Kebab tai Ei kiinnosta lololo :D mutta löytyy sieltä Vaatehuonekin ja muut tutut blogit, joten käykääpäs klikkaamassa ääntänne kehiin.

Äänestys löytyy täältä KLIK!

Kommentit (5)

1/5 | 

Oonkohan jotenkin tyhmä, mutta miksi tuolla edes on noita vaihtoehtoja, joilla ei ole mitän tekemistä minkään blogien kanssa? Tai siis, kuka on päättänyt ehdokkaat? (esim. "Miksei Timo Soini oo tääl?", vaikka se on kuinka monta kertaa?)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011