Jahas, oli taas selvästi överipäivä eilen. Mutta kun pinkki ja oranssi vain ovat niin ihanan herkullisia yhdessä. Pitäisi varmaan suristaa joku hamonen noista väreistä syksyn iloksi. Vaatteiden suhteen olen täysin mielitekojeni orja, en mieti lainkaan niiden mahdollisesti silmiä särkeviä vaikutuksia kanssaeläjiini :DLaukku ja kengät, Minna Parikka - mekko, Sheinside (saatu).
Minä, entinen oranssivihaaja on nykyään täysin myytyä naista. Toistaiseksi olen pitäytynyt yhdessä käsilaukussa, sukkiksissa ja yhdessä hameessa... huom. toistaiseksi.

Ps. kun tässä männä viikolla mutisin ihmisten käytöstapojen puutetta, niin johan taas sai se osasto yhden pisteen. Olin ainoa asiakas postissa (eli ei jonoa). Lähetin kameraani huoltoon, noudin yhden paketin ja ostin nipun kirjekuoria. Aikaa tähän toimitukseen kului kokonaisuudessaan ehkä 3 minuuttia. Puolivälissä tätä kolmea minuuttia postiin tulee keski-ikäinen nainen lapsensa kanssa, joka huutaa suoraan ovelta että vieläkö sulla kestää kauan??! Käännyin hölmistyneenä ympäri, ja totesin että kuule loppusuoralla ollaan, postitäti oli hakemassa pakettiani ja olin kortti kädessä valmiina maksamaan kuoret. Noin 5 sekunnin päästä sama nainen alkaa puhisemaan taustalla että kuinka tässä VOI kestää näin kauan! Ja sen jälkeen huutaa että eikö teillä ole toista asiakaspalvelijaa, minulla on KIIRE! Pyöräytin silmiäni ja aloin maksamaan kuoriani. Tässä vaiheessa nainen puhisee takanani että eikö hän nyt voisi tähän väliin hoitaa omaa asiaansa, koska KIIRE! Juu kyllä, keskeytetään tämä minun maksuni ja tule sinä härväämään tähän väliin, ilman muuta. Not. Ja 10 sekuntia myöhemmin taas sama teputus siinä taustalla ja kitinä, eivoikestäänäinkauaneivoikestäänäinkauan! Minulta alkaa pikkuhiljaa mennä usko ihmisiin näiden valopäiden kanssa. Idioluutio 1 - käytöstavat 0 pistettä. Ja miksi nämä hullut kasautuvat minun kohdalleni, universumin kosto siitä että kesäloma oli liian ihana?

Kommentit (35)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
1/35 | 

????? Oikeasti! Vaikka mua kuinka ärsyttäis jonkun nyhräys vessassa (enkä siis viittaa suhun, mutta oon sitä mieltä naiset keskimäärin tunaa vessassa ikuisuuden :D) niin eipä tulis kyllä mieleenikään vikistä siitä asianosaiselle, alkaa kommentoimaan ja koputtelemaan oveen :D tää on taas näitä käytöstapajuttuja joiden luulisi olevan itsestäänselvyyksiä, mutta ei näiden juttujen perusteella ole.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Plop

Haha, sepä! En tiedä kuka on keksinyt hienon ajatuksen näistä betonitaloista. Erityissuosikkeja on noi vaaleat missä on vähän kulmikkaat ikkunat! :D

Maira

Totta, nyt kun asiaa tarkemmin ajattelee. Jos tollekin tyypille ois lähtenyt asiasta huomauttamaan, ois aika varmasti saanut arvon rouvalta niskaansa vuosisadan haukut ja huudot siitä kuinka itseasiassa SINULLA ei ole minkäänlaisia käytöstapoja ja kuinka kehtaatkin noin sanoa jne :D Omassa toiminnassaan on niin ikävän helppo olla näkemättä mitään väärää.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
6/35 | 

oon aina miettinyt kuka on niin no-life, että jaksaa kirjoitella jotain negapalautteita, paitsi jos jotain menee ihan peruuttamattomasti pieleen eikä se ole oma vika.. ja silloinkin mielummin selvittää asian järkevästi eikä kitise munattomasti esimiestasolle jollain palautelapuilla.

Lollero, sepä vasta olisikin hienoa jos voisi maksella muiden tileiltä laskuja :DD mikä ihmisiä vaivaa?!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Petra

Jep. Ja kummasti kaikki olivat keski-ikäisiä miehiä. Mikä aikuisissa miehissä on, että pitää nuorelle naiselle näyttää keskisormea?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
10/35 | 

aikaisemmin olisin tulistunut tuollaisesta käytöksestä varmasti niin että vastapuolikin olisi sen huomannut, mutta nykyään en jaksa enää taistella tuulimyllyjä vastaan, pölvästi pysyy pölvästinä, ihan sama miten niiden sekoiluun reagoi :D

Ja hei mahtavaa, paljon onnea proggikseen <3

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Ella
13/35 | 

Nuo vessan oveen koputtelijat on kyllä ihan oma lukunsa.. Näitä on tullut vastaan esim. Tampereen Sokoksella. Juuri kun olin vessaan mennyt, joku koputtaa ovelle. No, annoin asian olla ja hoidin asiani, lopuksi vielä pikaisesti harjasin hiukset, työhaastatteluun kun olin menossa. Sitten kun vessasta tulin pois, niin keski-ikäinen nainen odottaa oven takana ja sanoo kovaan ääneen että "TAAS OLTIIN VESSASSA MEIKKAAMASSA, ON TÄSSÄ MUILLAKIN SINNE ASIAA!" Juu, kyllä olin huolellisesti meikannut työhaastatteluun menon takia, mutta olin kyllä tehnyt sen ihan kotona ennen lähtöä. Tosi ärsyttävää, ihan niinkuin kaikki nuoret naisihmisset joilla on meikkiä naamassa, hoitaisivat sen meikkauksen julkisessa vessassa.. Kaikista eniten ärsyttää, kun itse yleensä keksii jotain nasevaa sanottavaa vasta myöhemmin. :D

nini
14/35 | 

Ehkä se on vain se Suomeen palaamisen "autuus". Olin itse reissulla Aasiassa ja kun palasin Suomeen niin järkytys oli melkoinen. Ennenkuin pääsin edes lentokentältä kotiin minua oli tönitty minkä ehditty ja eräs mieshenkilö rullasi sanaakaan sanomatta matkalaukullaan varpaideni päältä puolityhjällä käytävällä (tilaa olisi ollut kiertää), anteeksipyyntöä ei tietenkään kuulunut. Kummaa vaikka esim Bangkokissa jossa on HIEMAN enemmän ihmisiä en joutunut yhdenkään kyynerpään uhriksi. Lisäksi täällä kukaan ei enää hymyillyt vaan vastassa oli mulkoilua ja huutoa. Jopas asiakaspalveluammateissa sai kuulla suoranaista kettuilua. Välillä tuntuu hieman raskaalta yrittää olla ystävällinen :D Mutta aion jatkaa sitä!

sanna:)
15/35 | 

Kjäh, minä olisin varmaan tuossa vaiheessa alkanut voivottelemaan jotain " Voi kuulkaa rouva, en voi maksaa ostoksiani ennenkuin siirrytte siitä hieman kauemmaksi, taskuvarkaat ja pin-koodit, katsokaas" ... Ja sitten suorittanut sen maksuni ooooooikein raivostuttavan hitaasti. Ehkä kortillamaksamisen olisi voinut vielä kesken kaiken muuttaa käteiseksi? ;)

Kaikenlaisia sitä. Toivottavasti se aiempi hyypiö ei kuitenkaan osoittaudu miksikään stalkkeriksi :o

[Tämä on nyt oikeastaan väärä blogi, mutta innoitit minua aloittamaan oman ns. löysät lihaksiksi projektin tammikuussa, ja ajattelin tässä samalla tuoda esiin ujon kiitokseni innostus- & onnistumiskuvistasi. :) Toki tykkään myös tästä blogistasikin! :) ]

Paula
16/35 | 

Valitettavasti noita valopäitä tuntuu nykyään riittävän. Uskomattomia tilanteita on riittänyt tässä aikojen saatossa, etenkin viime vuosina kun maallemuuttajat ovat yleistyneet täällä maaseudulla. Ei mitään kunnioitusta toisia ihmisiä tai yksityisyyttä kohtaan, ehei...

Emmi L.
17/35 | 

Pinkki ja oranssi on täydelliset yhdessä! Ja voi blaah ihmiset, mä en ymmärrä niitä enää ollenkaan. Eilen kävin raastamassa hermojani autoilemassa Helsingin keskustassa. Onneksi pääsin takaisin Vantaalle pikapikaa, koska siellä oli niin kärttyisiä ja v-mäisiä ihmisiä liikkeellä!

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Maira
18/35 | 

Eivätkö tuommoiset ihmiset ymmärrä, että se loputon ja ennen kaikkea aivan täysin turha huokailu ja manailu aiheuttaa lähinnä sen, että se "hidastelija" alkaa suurella todennäköisyydellä tahallaan oikeasti hidastella? :D Ainakin itselläni tulee välittömästi ensireaktioksi olla niin pirun hidas ettei tosikaan. Tai kertoa arvon rouvalle ettei hänen puhinansa maagisesti saa aikaa kulumaan nopeammin/ kiirettä pienemmäksi/ toista kassahenkilöä ilmestymään pyhästä hengestä häntä palvelemaan. "Käytöstavat ja muiden huomiointi - mitä ne on?"

Plop
19/35 | 

Mietin aluksi, että eihän tuo nyt värikkäältä asulta näytä kun näin ensimmäisestä kuvasta vain yläosan :D Mutta älyttömän hyvä värikombo kyllä, piristää tällaista sateista ja sumuista päivää hienosti!

Ps. Salaa aina fiilistelen kuviesi taustalla näkyviä maisemia ja taloja <3 t: Tyttö muutaman talon takaa :D

Hiire
20/35 | 

Käytöstavoista. Muutin itse vuosi sitten Tampereelle. Olen monta kertaa järkyttynyt ihmisten käytöstavoista, (lähinnä puutteesta) Tampereella. Olen huomannut että kiitos ja anteeksi eivät kuuluu sanastoon täällä. Tietenkin itsellä teoria mistä johtuu, mutta se on spekulaatiota.

smiley

Tampereella nimenomaan just sanotaan kiitos ja anteeks! Tää on oikein ihanien ihmisten Mekka. Toisin kun esim. Helsinki, jossa kaikilla on kiire, eikä edes bussikuski morjesta.

Petra
21/35 | 

Tässä vähän aikaa sitten ensin joku törppö meinasi ajaa mun päälle parkkipaikalla, koska fiksuna tyyppinä se pujotteli ruutujen välistä eikä ajanut käytävää pitkin. Näytti keskisormea. Muutama päivä tämän jälkeen kävelin suojatien yli ja törppö numero kaksi tuli kulman takaa ja meinasi ajaa mun päälle. Näytti keskisormea. Viikko tämän jälkeen joku paukapää ajoi ruutuun johon vilkutin. Eikä välittänyt vaikka kävin sanomassa, näytti keskisormea ja kiroili. Samalla viikolla joku törppö numero 4 ajoi mun auton perseessä kiinni ja kun valot vaihtui punaiseksi minä jarrutin. Jarrutuksen seurauksena törppö teki jonkun ihme-supervaarallisen väistöliikkeen toiselle kaistalle. Mitä tämä miekkonen tekee: nostaa sen hemmetin keskisormen pystyyn! Ja on näitä ollut muutama muukin samanlainen, kaikki liikenteessä. Oikeasti, missä on käytöstavat ja ajotaidot?? En väitä olevani mikään huippukuski, mutta jos teen virheen niin kyllä syytän itseäni enkä näyttele liikenteessä kenellekään keskisormea..

posti"täti"
22/35 | 

Hehheh, nää ihanat kiirekiirekiire-ihmiset tuppaa aina pakkautua postiin. Kerran olin vasta ottanut uuden asiakkaan ja tyyliin ehtinyt tervehtiä kun joku asiakas alkaa jo rääkymään. parasta on tietenkin lukea näiden henkilöiden asiakaspalautteita ja vastata niistä johtoportaalle...
asiakaspalvelijana kiinnitän tietysti huomiota muihin "tiskityöntekijöihin". Olen huomannut että pankki- ja postivirkailijat saavat ehkä ne tulisimmat kommentit. Eilen todistin pankissa kuinka eräs asiakas huusi naama punaisena kassaneidille siitä miksi hän ei voi maksaa vaimonsa tililtä laskua. Eihän se kassavirkailijan vika ole ettei ilman tilinkäyttöoikeuksia voi maksuja hoitaa....
Asiakaspalvelu, kaameudessaankin koukuttavaa <3

Katsu
23/35 | 

Noi kiirekiirekiire-tyypit on ärsyttäviä. Työskentelen itse asiakaspalveluammatissa ja olen tavannut jos jonkinmoisia kiirekiirekiire-tyyppejä. Kaikilla niillä tuntuu olevan yksi yhdistävä tekijä, niiden kiire loppuu sillä sekunnilla kun heidän pitää tehdä päätös siitä, mitä haluaisivat ostaa, tätä voidaan miettiä ihan rauhassa ja hartaasti. Mutta sitten kun on se hetki, että pitäisi pakata heidän ostoksensa ja hoitaa maksu, niin on taas kauhee kiirekiirekiire ja eikö sitä vois nyt hoitaa nopeammin.

24/35 | 

tuosta tuli mieleen, kun olin tulossa myös ulkomailta ja suhasin junalla kotia kohti. kävin ihan normaalisti vessassa, kaikki nyt varmaan tietää että nenänniistoineen ja käsien saippuapesuineenkin siihen saa käytettyä varmaan 2 minuuttia. no juuri kun olin istahtanut pöntölle, joku kokeili lukittua ovea. hetken päästä uudelleen. siinä vaiheessa kun olin kuivaamassa käsiäni, oveen koputettiin. olin muutenkin lähdössä niin avasin oven kysymysmerkkinä. siellä seisoi joku nuori mies, joka huusi että KAUANKO SULLA OIKEEN KESTÄÄ VIELÄ. vähän kysyin kireästi että saisko kenties ihmiset käydä rauhassa vessassa, johon hän huusi että OON ODOTTANUT TÄÄLLÄ AINAKI KYMMENEN MINUUTTIA. olis pitänyt vetää ovi kiinni sen nenän edestä ja antaa sen odottaa siihen kymmeneen minuuttiin asti, mutta olin liian kiltti ja paukautin vaan kohteliaasti että hauskaa perkeleen iltaa sullekin.

se taisi vielä kaiken hyvän lisäksi olla sama tyyppi joka kävi tyttöystävänsä kanssa puhelimitse suhdeselvitystä niin että pari vaunua raikui. LOVIISA MITÄ MINÄ OON TEHNYT. en tiedä, mutta noilla tavoilla luultavasti aika monta asiaa todella väärin.

Mira
25/35 | 

Tulipa juna-kommenteista mieleen, että olen itsekin törmännyt todella ihastuttavaan jonotuskäyttäytymiseen junan vessaan. Oltiin kaverin kanssa matkalla Kemistä Tampereelle. Hieman ehkä juopunut naisimmeinen menee vessan ovelle ja kokeilee sen olevan lukossa. Ehkä puoli minuuttia jakso nätisti odottaa, kunnes alko hakkaamaan ovea ja huusi kurkku suorana "NOPEUTTA!! VAUHTIA!! ULOS SIELTÄ!!" Voi sitä turistiparkaa, joka siellä oli.. Ulos tuli silmät lautasen kokosina. Teki mieli mennä kostamaan ja hakkaamaan ovea, kun tämä pääsi vessaan, mut ei sisu riittänyt. :P

26/35 | 

Tollanen ihmisten käytöstavattomuus tulee kyllä ikävän usein elämässä vastaan! Asu on sen sijaan tosi herkku. Aina parempi överit ku vajarit! :D

merikukka
27/35 | 

Kyllä, se on luonnon tasapaino, ei saa olla liian hauskaa.
Ja nuo sukkikset koskee mun silmiin; aika värikkäitä :D

28/35 | 

Mä myönnän välillä hidastelevani tahallani, jos takana joku oikein kitisee, huutaa, huokailee tai muuten ilmaisee oman aikansa arvon. Ei erityisen aikuista, mutta tyydyttävää senkin edestä. Ärsyttää niin paljon, ettei mitään rajaa. Toisaalta joskus on joku nätisti pyytänyt saada etuilla vedoten kiireeseen, jolloin suostuin kyllä. Eikä käynyt mielessäkään epäillä kiireen olemassaoloa.

Kiireisistä autoilijoista ehdoton suosikkiryhmäni ovat ohittelijat, jotka lyövät heti omalle kaistalle palattuaan jarrut pohjaan - kääntyäkseen seuraavasta risteyksestä. Joskus olen (vastaantulijana) todistanut ko. tilanteessa peräänajoa, johon kerrankin ei ollut peräänajaja syyllinen.

Odottelen jotain ihmeellistä zen-tilaa laskeutuvaksi ja kiirettä katoavaksi.

emmylou
29/35 | 

Itse suorastaan inhoan pinkkiä, oranssi taas on yksi rakkausväreistäni. Kuitenkaan en voinut vastustaa kiusausta kun näin noin vuosi sitten kaupassa Luhdan pinkki-oranssit raitalakanat, niin mauton väriyhdistelmä oli niin törkeän upean ihana, että nyt ne piristävät aamujani aina kun saan ne pesusta ulos! Joskus värisääntöjen rikkominen tuo pelkästään hyvää mieltä :)

Olga
30/35 | 

Aaargh, en voi sietää jonossa puhisijoita! Ei kai se jonotus kenenkään lempipuuhaa ole, mutta huomattavasti mukavampaa silloin, kun joku ei koko ajan huokaile vieressä. Vastikään olin suositulla kirppiksellä sulkemisaikaan ja kassalle muodostui tietenkin pitkät jonot. Viereisen jonon keski-ikäinen nainen jupisi ja tupisi ja huokaili minulle jatkuvasti, että "mikä kestää", "ei vedä tämä jono", "huoh, voisko ne laittaa vähän vauhtia" jne. HUOH. Minä taas olen opetellut hymyilemään zeninä, vaikka jonot olisi minkälaiset. Tällekin puhisevalle rouvalle vastailin vain "mmm. mmm." hymyillen ja sittenkös sillä ärsytti vielä enemmän. :D

Krisuli
31/35 | 

Työskentelen hotellin vastaanotossa ja valitettavasti tuollaiset aasiakkaat ovat ihan jokapäiväisiä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015