Meinasin unohtaa kokonaan mainita täällä osastolla että sivuproggikseni, 37800 Pätsiniemi sai ehdokkuuden Suomen parhaaksi sisustusblogiksi, The Blog Awards Finland 2015 -kisassa. Palkintogaala on jo ensi viikon perjantaina!

Olen todella otettu että tuomaristo on valinnut pikku blogini viiden parhaan joukkoon, sillä en koe edes kirjoittavani oikeaa sisustusblogia. Kunhan tarinoin siitä miltä meillä näyttää ja kuinka onnistun murhaamaan syklaamin toisensa perään. Mutta siellä sitä nökötetään, neljän oikean sisustusblogin rinnalla jee!

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävä The Blog Awards Finland kertoo olevansa ensimmäinen puolueeton blogigaala Suomessa, ja tuomaristossa istuukin monen eri portaalin ja median edustajia. Kategorioita ovat muoti, kauneus, ruoka, perhe, sisustus, sport, matka, lifestyle, kulttuuri ja yhteiskunta, hyvinvointi ja terveys sekä vlogit. Jokaisessa kategoriassa on ehdolla 5 tuomariston mielestä Suomen parasta blogia ja näistä viidestä tuomaristo valitsee voittajan.

Jokaisessa kategoriassa on myös äänestys käynnissä sunnuntaihin 27.9. asti lukijoiden suosikista, joten jos haluatte vaikuttaa, käykää äänestämässä. Sisustusblogien äänestyssivu löytyy täältä. Kaikkien kategorioiden ehdokkaat kerralla näkyvillä täällä. Siellä on myös hyvät mahdollisuudet löytää uusia upeita blogeja, minä kolusin heti kaikki matkablogit läpi ja jäin kuumeilemaan reissunpäälle :Dt3syysk15

Reissua itseasiassa onkin luvassa tälle syksylle, kun otetaan siskon kanssa siivet Lontooseen. Siskoni ei ole koskaan käynyt tuossa maailman parhaimmassa kaupungissa joten ai että miten kivaa on luvassa. Olen etsinyt meille sellaisia kohteita perusnähtävyyksien (kyllä, kaikkien tulee nähdä Big Ben) lisäksi, että omatkin sukat pyörii jo jaloissa.

Kommentit (10)

paulii
2/10 | 

Onnea ehdokkuudesta! Tulin vinkkaamaan, että jos haluatte kaupungin ylle, Sky Garden on ilmainen (shardia vastapäätä), näkymät ovat mahtavat ja yläilmoissa on kaunis pieni puutarha jossa voi nautyia välipalaa tai viinilasillisen. Liput pitää kuitenkin hankkia netistä etukäteen, spontaanisti puutarhaan ei pääse, vaikkei se mitään maksakaan.

Emmaus
3/10 | 

Voisitko laittaa linkin tohon postaukseen missä sprayaat tota peiliä? En jostain syystä löytänyt!

Karkki
4/10 | 

Tuli muuten Lontoosta mieleen, että pitää vinkata, että Kikon liike tuli vastaan Oxford Circusin lähettyvillä Regent Streetillä pari kuukautta sitten. Jos et ollut tästä vielä kuullut... :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012