Se on sitten joulu juhlittu, toivottavasti teillä oli rentouttava juhla :) meidän perheessä otettiin niin stressittömästi kuin ikinä mahdollista. Karsimme yhteistuumin pakkosuorittamisen ja jätimme jäljelle ne asiat, joista saa paljon iloa. 

Operaatio rennoin rantein onnistui hienosti, sillä tunnelma oli aidosti kiireetön. Kuulostako elämäntapahihhuloinnilta? Ei ole. Syy tähän lopetetaan suorittaminen -jouluteemaan oli oikeastaan reilu viikko ennen joulua iskenyt koko perheen noro. Ei voi muuta sanoa, kuin että toivottavasti ei tarvitse koskaan enää ottaa uusintaa. Tauti vei kaikki voimat, en pystynyt viikko paranemisen jälkeen nousemaan edes portaita ilman kokovartalo maitohappoja. Näin ollen sanoimme heipat HC-joulusiivoukselle ja kinkun paistoille. 

Voisin viedä tästä joulusta mukanani stressittömyyden, mutta mielellään ilman kolmen vuorokauden oksennusfestareita. Niitä pre-partyja en jää kaipaamaan. 

Mutta ettei mene liian brutaaliksi, tässä juhlavaatteita ja asusteita aatolta. Näytin edelleen roskiksesta kaivetulta, mutta ainakin yritin.

Vihreä joulu ulkona, vihreä joulu vaatteissa.

Että sellainen joulu meillä tällä kertaa, hieman kauempana instagram-täydellisyydestä :----D

Kommentit (6)

lisunsaria
2/6 | 

Moi Niina! Käytätkö jotain hoitoainetta kiiltonahkakenkiisi? Ovat aina kuin uuden näköisiä kun niitä kuvissa vilahtelee :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat