Edellisestä kampaajakäynnistäni on ehtinyt vierähtää puoli vuotta, ja kuontaloni on tottavie ollut viimeiset kuukaudet sen näköinen. Luotan mieheni siskoon tässä asiassa kuin kiveen, enkä ole tuskaisista hiuskärsimyspäivistä huolimatta halunnut mennä "vieraalle". Jos jokin on kuumottavaa, niin vieras kampaaja, joka ei välttämättä osaa lukea ajatuksiasi. 

Hiustuskani kulminoitui pari viikkoa sitten sunnuntaibrunssilla siskoni luona, kun olin vähällä istua ruokapöytään villapipo päässä. Huonot hiuspäivät ovat harvinaisen ikäviä, vaikka se kuulostaakin suhteellisen typerältä huolelta isommassa mittakaavassa. Johtuen tästä hiuskriisistä, en meinannut julkaista näitä asukuvia lainkaan.

Nyt pari viikkoa myöhemmin kuvia selatessani tukka ei näytä ihan niin kauhealta kuin se silloin tuntui, vaikka toki on lätässä ja sähköinen. Aika kultaa kuvat :D Sitä paitsi, tuo Ivana Helsingin trumpettihihainen mekko ansaitsee pari asukuvaa. 

Ps. pääsin hiuskriisistäni eroon viikko takaperin, kun meillä oli vihdoin treffit Sallamarin kanssa. Se on jokseenkin haasteellista, kun luottokampaajan putiikki on Oulussa, mutta onneksi minulla on paljon hattuja. 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Tuossa tunikassa on kyllä upea kuosi. Tuli heti ikävä ruskaa, joka jäi lumen jalkoihin... Tukkakin näyttää hyvältä, mutta tiedän kyllä tunteen kun kaipaa jo kampaajalle ja peilistä tuijottaa hiushirviö, vaikkei tilanne oikeasti olisi edes niin paha!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat