Kastelin tässä muutama päivä sitten Minna Parikan Isabelini äkillisen sadekuuron iskiessä, mutta uskalsin silti tänään luottaa säätiedotuksiin kun kerran aurinko niin komeasti paistoi. Nyt optimismi kannatti, kengät säilyivät kuvina. Tällä kertaa ulos pääsivät Morticiat, nuo ihka ensimmäiset Parikkani. Ra-kas-tan. Muistan ikuisesti sen hetken, kun avasin vaaleanpunaisen paketin ja olin toteuttanut ultimate kenkähaaveeni ylityörahoilla. Ei harmittanut viikonloppuduunit enää yhtään.


q3

q3


q2

q2


q1

q1

Vanha H&M:n megarusetti hulmusi tuulessa siihen malliin, että oli hieman hankaluuksia saada tallentumaan sitä kuvaan rusetin muotoisena :D

Muistakaahan kiinnitellä heijastinten lisäksi takkienne rinnuksiin kaikenlaisia kivoja rintaneuloja ja ruusukkeita, näin saatte helposti piristettyä vanhaa syystakkia.


q4

q4
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (11)

autumn
2/11 | 

en voinut olla kiinnittämättä huomiotani noihin taustalla komeileviin vaahteranlehtiin, upeita!! :-)

sonia
3/11 | 

parhaimmillaanhan heijastimet voivat olla älyttömän tyylikkäitä, jolloin ruusukkeella saa lätkäistyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla :D. ajattelin itse askarrella jotain kivaa heijastinnauhasta tänä vuonna.

4/11 | 

Parikat on aina yhtä ihanat ! Asun tällä hetkellä Luxemburgissa, arvaa lämmittääkö törmätä Parikoihin esim saksalaisissa kaupoissa. Ja kun Parikat jalassa hiihtelee täällä niin kyllä tulee ranskalaisilta ihailevia kommetteja enemmän kuin mistään muusta ! :)

leni.
5/11 | 

viikon vinkki: jos teet rusetin ns. toisin päin, eli solmit solmun juuri toisin päin kuin normaalisti, saat nätisti sen suoraan, ei pystyyn niin kuin se nyt on;)

7/11 | 

Hei, meidän on kyllä ihan pakko tehdä sulle jotkut punaiset popot. Siis kunhan nyt ensin tää tämänhetkinen projekti tästä ensin. Sitten jossain vaiheessa. Punaista. Paljon punaista :D

:) Pirtsakka :)
8/11 | 

ihanat punaiset sydän Parikat mutta korko saisi kyllä olla aavistuksen matalampi :)

Tymytyy
9/11 | 

Ihanat Parikat <3

Tosi kaunis tuo asusi, vielä kun olisi punainen laukku, niin asu olisi täydellinen!

Pirtsakalle vinkki et Parikalta on saatavissa vastaavia kenkiä 6cm korolla ja 1cm platformilla mikä tekee todelliseksi koroksi vain vaivaiset 5cm. ;)

Ja parikat ovat todella mukavat käytössä ja nuo missä on platformit ovat vielä päkiäystävällisemmät kuin ohuella pohjalla olevat (Jodie vs. Raquel)

Eeee
11/11 | 

Oho, mä taidan omistaa samanlaisen rusetin. En oo nähnyt pitkään aikaan, mihin lie kadonnut... näyttää niin kivalta sun takissa, että pitää etsiä se!

On noi Morticiat kyllä hirmukauniit! ♥

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011