Ravintolapäivä 18.5.

Ravintolapäivää vietetään taas tulevana lauantaina 18.5. Voit etsiä oman alueesi pop-up ravintoloita täältä KLIK! Mutta se mihin tamperelaisia erityisesti patistelen on meidän oman rakkaan Tampere Roller Derbyn vohvelipihakahvila Petsamossa (Kulmakatu 49, klo 10-15:00), missä voi vohvelin mutustamisen ohella testata derby-luistimia! Jee! Paitsi jos tulee kaatamalla vettä, mutta silloin voi lohduttautua luistinten sijaan vohveleilla. Ei huono sekään.


Myös Turun roller derby -neidot ovat pykänneet ravintolan pystyyn, eli jos sijaintisi on jostain syystä Turku eikä Tampere, ja tekee mieli kuppikakkuja, niin sitten tänne:


Turku Design Festival 15.-21.5.

Kun nyt Turun makuun päästiin niin jatketaan toki vielä vähän, tänään alkaa Turku Design Festival, luonnollisesti tapahtumapaikkana on... Turku! Haluan nostaa ohjelmistosta esiin erityisesti Kuralan Kyläjuhlat 18.-19.5., aivan ihanalta kuulostava tapahtuma! 50-luvun muotia ja musiikkia, tutustu ohjelmaan täällä KLIK.


Bootyblockfest lauantaina 25.5.

Ihan ensimmäinen Tampereen rajojen sisällä järjestettävä roller derby tuplaottelu, Bootyblockfest valtaa Tampere Areenan lauantaina 25.5.! Luvassa on kaksi matsia, ensimmäisessä nokat (tai peput) vastakkain ovat Jyväskylä Rollin` Ragdolls ja Oulun Shitty City Rollers, ja toisessa Tampere Rollin` Hos (sisältää minut) ja Göteborgista paikalle saapuva Dock City Rollers. How cool is that! Supakhuul! Jatkot illalla Gloriassa.

Tsekkaa lisätiedot FB-tapahtumasta KLIK.


Myynnissä on myös seurojen fanikamaa, eli 12 eurolla voi lunastaa esimerkiksi horojen söpön kesätopin:


Muotikirppis 19.5. Tampereen Pakkahuoneella

No ni kuulkaa, kohta on meikäläisen mekkorekki tuulettumassa Pakkahuoneella, tervetuloa pöyhimään helmoja ja korkoja! Tämä ja huominen tulee kulumaan silitysraudan kanssa, että jos minusta ei kuulu mitään niin olen juossut kirkuen peiton alle. Vihaan silittämistä, ja ei herranen aika mitä määrä tätä silitettävää juuri nyt on... En ole käynyt kirppiksellä myymässä pariin vuoteen, vaan ulkoistanut vaatteita ainoastaan ystäville ja siskolleni. Vaatekaapin siivous tulee siis todellakin tarpeeseen. Päätin samalla että luovun ihan jokaisesta mekosta mitä en palavasti halua käyttää luokkaa koko ajan, mikä on tälläiselle hamsterille aika kamalaa :D että jos sitten siellä kirppiksellä käyn itkemään jonkun mekkoni perään niin....


Seuraavaksi pitäisi alkaa käydä läpi kenkähyllyjä, missä luopumisen tuska on vielä kauheampi kuin mekoissa. Jos sinulla sattuu olemaan 39/40 koipi niin kenkäjuttuja on sunnuntaina tarjolla myös.

Muotikirppis aukeaa klo 11 ja bileet jatkuu klo 16 asti. Lisätiedot: KLIK! Kaikki myyntipöydät (60kpl) ovat täynnä, eli hyvältä näyttää mansen eka muotikirppis :)

Kommentit (12)

Anni
1/12 | 

Tuota muotikirppistä on innolla jo ooteltu tovi! :) Pitäähän sitä sen kunniaksi täältä Etelä-Pohjanmaalta raahata luunsa Treen suuntaan. Etenkin sun myyntipöytää innolla oottelen ;)

Anni

No tottakai! (Toki kihlattukin asuu siellä, mutta vaikkei asuisi, niin tulisin silti!) Mä oon ihminen, jonka mielestä autot on olemassa sitä varten, että niitä käytetään ja niillä kuljetaan ympäri Suomen kivojen asioiden perässä ;)

Ella
3/12 | 

Hyökkään kirppikselle jo heti yhdeltätoista, että kaikkia parhaita paloja ei oo jo viety päältä. Itselläni olisi vielä kengät päättäri asuun löytämättä, mutta ehkä teikäläisen pöydästä löytyisi jotain kivaa... :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013