No nih, johan sitä lämpöä tuli! Tänään oli se ihana päivä, kun korkkasin vuoden alussa alesta nappaamani mintunvihreät Parikkani. Samalla tein uskomattoman urotyön eli kaivoin lempparipilkkumekkoni kaapista ja asetin sen manaillen silityslaudalle. V i h a a n silittämistä! Sen vuoksi osa lempivaatteista jää välillä hieman vähemmälle käytölle, en yksinkertaisesti kykene silitysrumbaan. Olen yrittänyt lähettää sohvalta vaatehuonetta kohti voimakkaita silittäkää itse itsenne -käskyjä, mutta ei ole toistaiseksi tehonnut. Piru.


aa4

aa4

Matalakantaiset granny-style Lin-kävelykengät ovat kerta kaikkiaan mahtavat. Ensinnäkin mintunvihreä, rakkaani. Toisekseen Parikan sydännauhat, rakkaani. Kolmanneksi lenkkarimainen käyttömukavuus, oi vanhuus. Olen vanha, kaipaan mukavuutta :D

Ps. Miksi miksi miksi hoilaan koko ajan Karri Koiran ja Ruudolfin Mammat Riivaa -biisiä! Tämän on loputtava!

Kommentit (22)

1/22 | 

Luin Nelliinan vaatehuonetta jokunen vuosi sitten, mutta sitten tuli rock, revityt farkut ja niitit, ja naisellisuus tuntui vieraalta. Nyt taas hameisiin siirtyneenä vain huokailen täällä ruudun toisella puolella. Miten voitkin olla noin kaunis, upeasti pukeutuva ja inspiroiva! Kiitos<3

2/22 | 

Itse omistan Linit nyt uudella keväällä tulleella nahalla. Omat ovat siis vihreämmät, mutta mukavuutta ei kyllä tuossa malissa voi ylistää tarpeeksi. Niin ihanat ! :DD Tuo vanha nahkakin on niin herkku !

tuijavee
4/22 | 

Nyt se korvamato ruudolf tuli taas jäädäkseen pariksi päivää, NÖYYYYY!! :DDD

Anneli
5/22 | 

Hurmaavat kengät! Ja olen muistaakseni kirjoittanut tämän ennenkin, mutta en vaan malta olla ihastelematta tuota sinun tyyliäsi, vaikka oma suuntautuneisuus onkin jotain täysin muuta. (Minun päälläni raidat tai punainen paita on jo villiä...)

Kuuntelepa muuten kerran tai pari Robotti Vipusen Dodo-sorsa, sillä saa korvattua hyvin kaikki muut korvamadot...

Katjuska
6/22 | 

Ei tarvitse silittää, kun suihkuttaa mekon suihkupullolla kosteaksi edellisenä iltana ja jättää henkariin kuivumaan. Vähän vielä käsin suoristelee ja venyttelee saumoja tarvittaessa. Ja avot, aamulla on sileä vaate valmiina. Näin minä teen ja joudun silittämään ani harvoin. Oikeastaan vain silloin kun ompelen.

Kappu
10/22 | 

Edelleen sama kommentti kuin jo parin edellisenä keväänä ja kesänä. Eli mustat sukkahousut kesämekkojen kanssa on ehdoton nou nou. Näyttää tökeröltä ja irralliselta, varsinkin jos jalassa on vaaleammat kengät (tai käsivarret on paljaat... ja silloinkin ne tietty menee jos kengätkin on mustat).

Pilaat hyvät lookkisi noilla sukkiksilla. Miksi ei vaikka ihonvärisiä tai mekkojen tai kenkien värisiä? Melkein mitä tahansa muuta, mutta ei mustaa. Katsoisit nyt tuota kokonaisuutta ;)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

haha ja tässä varmaan sama vastaus kun aina ennenkin, mun lookki on mun lookki eikä sitä voi mitenkään pilata, jos lookkini on mustat sukkahousut :D se että sä tai vaikka koko maailma ei niistä tykkää, ei muuta asiaa mihinkään suuntaan. Pukeutumissäännöt ovat ihan turhia, kaikki tekee niinkun tykkäävät ja hyvä niin, ettei maailma ole täynnä klooneja. Minä esimerkiksi langettaisin pyöräilyhousujen käytöstä muuten kuin urheilussa rikesakon, samaten vaaleanliiloista kotelomekoista, mutta minkäs teet xD

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

11/22 | 

adsrfgvhjfkl NUO KENGÄT! I.H.A.N.A.T. Jos tietäisin mistä noita saa, ja olisin paljon rikkaampi niin ostaisin oitis. Mekkokin on ihana, laatikkomallit <3 t. iso vatsainen ''en omista vyötäröä''

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012