Useimmissa pukeutumisoppaissa toisteltu mantra siitä, että asuun voi kerrostaa useampaakin väriä, kunhan ne ovat samasta sävymaailmasta, on varsin toimiva. Ja toki samaan asuun voi yhdistää vaikka kaikki sateenkaaren värit, jos siitä itse tykkää. Mutta jos haluaa lopputuloksesta hieman harmonisemman, kannattaa kokeilla esimerkiksi erilaisia puuterisävyjä.  

Tämä asu on yksi kuluneen viikon lemppareistani. Moderni Montonin mekko, mutta vaikutteita on haettu selvästi 20-luvulta suoran ja väljän leikkauksen, ja pudotetun vyötärön kera. Parikan släbärit ja Lindexin punoslaukku, business as usual. 

Ostin mekon Tallinnasta Montonin myymälästä (löytö loppualerekistä) ja olin todella positiivisesti yllättynyt virolaisen merkin tyylistä. Todella kauniita vaatteita ja materiaaleja. Suosittelen tsekkaamaan brändin, jos naisellinen mutta hillitty tyyli on mieleen. 

Täytyy tehdä kesän päätteeksi kollaasi aiheesta sata ja yksi tapaa käyttää samaa laukkua ja kenkiä, koska asukuvamateriaalia tottavie riittää :D

Ps. lukijatoiveesta toteutan myös 1 mekko 1 viikko -haasteen, heti kun tämä helle helpottaa vähän enemmän. Nyt ei ole toivoakaan asustaa mekkoa muuten kuin rantatossuilla. 

Kommentit (4)

Vierailija
2/4 | 

Miten saat kaikki ihanat tennarit ja muut kangaskengät pysymään puhtaina? En voisi kuvitella ostavani esimerkiksi noita ihanuuksia, jotka sinulla on tässä jalassani, koska ne olisivat aivan ruskeat katupölystä heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen :'D
Eikä säännöllinen harjailukaan tunnu auttavan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010