Kun aloin kirjoittamaan 37800 Pätsiniemeä, ajattelin että tämä on vuoden projektiblogi. Kuvittelin ihan tosissani, että vuodessa talo on rempattu ja aihepiiri kaluttu blogin näkövinkkelistä loppuun. Todellisuus olikin jotain ihan muuta, vanhan puutalon kanssa remontti on pysyvä olotila. Aina on jotain fiksattavaa, uudistettavaa tai tuunattavaa. Ei haittaa, rakastan puuhastella! Vuoden projektiblogi nimeltä Pätsiniemi venyi hieman yliajalle, mutta nyt ollaan loppusuoralla. Ei ihan lopullisella loppusuoralla mutta 31.12. kiitän ja kumarran Divaaniblogeille kuluneesta ajasta, kivaa oli. Lyhystä virsi kaunis, minusta tulee Kodin Kuvalehden bloggaaja, ja keskitän jatkossa tarmoni vain yhteen blogiin nimeltä Nelliina. Ei vaatehuonetta, ei puutaloa, ei rajoittavia teemoja. Sisustus ja DIY-hommat on kuitenkin yksi rakkaimmista aihepiireistäni, en ole aikeissa luopua niistä uudessakaan osoitteessani. Laajennan aihepiiriäni ihan vaan elämää koskevaksi, helppo homma eiks je.

Pätsiniemeä oli aivan mahtavaa kirjoittaa, olin täällä kuin kotonani. Kiitos teille kaikille, jotka olette tarinoitani lukeneet ja ehkä jättäneet kommenttiakin, tämä oli lempilapseni kaikista menneistä ja nykyistä blogeistani. Mutta vuoden loppuun vielä täällä.

Lue koko stoori ja uudet kuviot Vaatehuoneen puolelta :)


 

Kommentit (11)

Martta
1/11 | 

Moikka! Onko kaikki molempien blogien kirjoitukset luettavissa sitten jatkossakin vielä jostain? :-)

Sanna
6/11 | 

Mahtavaa! Olen ehdottomasti sitä mieltä että uudistus on hyvä vaikka olen vuosia lukenut kaikki juttusi. Nyt ei tarvitse enää kurkkia kahta blogia ja mielellään luen muitakin juttuja arjesta vaikka oletkin ollut suuri mekkoinnoittaja :) Mutta puutalorakentamisessa on tosi kiva lukea, sisustustyyli on myös niin ihanan persoonallinen. Kiitos vuosien inspiraatiosta ja hauskoista jutuista, kuten moni on sanonut, kirjoitat tosi hyvin mistä tahansa aiheesta.

Senja
8/11 | 

Vuodesta 2007 mukana Vaatehuoneen, Liikkiksen ja Puutalon myötä, joten innolla odotan myös uutta Neliinaa -kuulostaa jopa entistä paremmalle.

Henni
9/11 | 

Toivottavasti liikkiskin tekee paluun uudessa blogissasi. Se oli ensimmäinen blogisi, jota luin ja hulvattoman hauska.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013