En ollut uskoa silmiäni kun Netflixiä selatessani eteeni osui vuoden -86 elokuva nimeltä Peggy Sue meni naimisiin. En olisi todennäköisesti edes muistanut koko elokuvaa ilman että se tuli sattumalta eteen. Tämä pätkä on sellainen että olin jostain syystä lapsena nauhoittanut sen VHS:lle. Elettiin sitä aikaa kun elokuvan kiinnostavuus piti arvioida Aamulehden parin sanan kuvauksen perusteella, eikä voinut mennä nettiin lukemaan lisää. Jos ne pari riviä olivat ihan erityisen kiinnostavia, piti arvioida että minkä leffan päälle nauhoituksen tekee, koska VHS-kasetteja oli vain rajallinen määrä.

Jostain syystä arvioin Peggy Suen erityisen kiinnostavaksi koska uhrasin siihen videonauhaa ja kannatti, koska olen katsonut tämän elokuvan valehtelematta tuhat kertaa silloin 80 - 90-luvun taitteessa.


Elokuvan juonesta lyhyesti sen verran, että päähenkilö Peggy Sue (Kathleen Turner) on menossa luokkakokoukseen tapaamaan vanhoja koulukavereitaan. Nainen käy parhaillaan läpi avioeroa high school sweetheartistaan eli siinä mielessä luokkakokous tulee huonoon aikaan. Peggy Sue pyörtyy kesken bileiden ja matkustaa samalla ajassa taaksepäin nuoruuteensa. Mitä jos voisikin aloittaa elämänsä puhtaalta pöydältä.

Anteeksi todella kökkö tiivistelmä, mutta noin se kaikessa korniudessaan menee :D kyseessä on erittäin klassinen aikamatkustusleffa kaikilla romanttisilla mausteilla ja upeilla stailauksilla varustettuna. Ei mikään elokuvien mersu, mutta toimii joka tapauksessa. Tosin minulla on ehkä tähän pätkään pieni nostalgialisä, koska se on lapsuudesta tuttu.

Ps. kuka olisi tuolloin uskonut että Jim Carreysta tulee niin iso stara. En edes muistanut että elokuvassa ylipäänsä oli Jim Carrey. Nicolas Cagekin on ollut aikoinaan melkoinen hurmuri ;)

Kommentit (8)

jennie
5/8 | 

Mulla on samanlainen suhde elokuvaan Girls just wanna have fun - katsoin sen joskus ala-asteen viimeisinä vuosina moooonta kertaa :) Siinä on mm. Sarah Jessica Parker & Helen Hunt, joiden tulevasta tähteydestä ei ollut vielä aavistustakaan.

ilona
6/8 | 

Apua nyt on hämmentävää. Lopettelin noin 30min sitten kyseisen leffan katsomisen. Valikoitui siis ihan randomilla vapaapäivän hömppäelokuvaksi Netflixistä :D

Mutta juu oli ihan mukava elokuva. En kyllä mitään tajunnanräjäyttävää odottanutkaan, vaikka Coppola ohjaajana, mutta viihdytti tätä harmaata vapaapäivää hyvin.

Ninni
7/8 | 

Eikä! En muistanut koko leffaa ennen tätä mutta muistan että tykkäsin tästä lapsena tosi paljon :D Ja mitäää? Onko tässä Jim Carrey?! :o Tämä täytyy nähdä taas!

Johanna
8/8 | 

Mulla sama kuin Jenniellä, siinä leffassahan oli myös Shannen Doherty eli Brenda Walsh!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011