-Yhteistyössä Mustahöyhen-

Helsinkiläinen pieni asusteisiin erikoistunut kivijalkaputiikki Mustahöyhen antoi arvontapalkinnoksi jotain pehmoista ja lempeän harmaata, Nordenfeldtin pyöröhuivin ja kämmekkäät. Molemmat ovat 100% villaa eli erittäin lämpöiset. Eli tällä kertaa luvassa pehmeän paketin arvonta.

q14loka14

Mustahöyhen on mukana Save The Date -häämessuilla 8.- 9. marraskuuta Kaapelitehtaalla, joissa teemana on vähän erilaiset häähumputukset, vintage ja värit. En tiedä moniko täällä on parhaillaan suunnittelemassa häitään, että häämessut ovat ylipäänsä ajankohtaiset, mutta vinkiksi teille joita asia koskettaa. Save The Date on Suomen ensimmäinen kierrätykseen, vintageen ja kotimaisuuteen keskittyvä häätapahtuma, joten takuuvarmaa on saada vähän erilaisia ideoita omiin juhliinsa. Kyseessä ei ole pelkkä yritysten esittely vaan myös myyntitapahtuma.

Kuulostaa sellaisilta messuilta minne haluaisin mennä vaikka omat häät ovatkin jo takanapäin. Myönnän olevani hieman häähullu, minusta on ihana nähdä kuinka oman näköisiä juhlia pariskunnat nykyään uskaltavat järjestää. Osa arvostaa perinteitä, osa haluaa mahdollisimman kauas perinteistä, valinta on hääparin.

Mustahöyhenen omistaja Elina laittoi muutaman fiiliskuvan häämessuja silmällä pitäen postausta varten ja mietin tässä että voisikohan hääkuvat otattaa uudelleen, haluaisin niihin mukaan tuollaisen Pasottin romanttisen varjon :D


n1loka14
Näitä ja muita ihania mukana Save The Datessa. Sitten vielä asustearvonta, harmaata villaa kehiin än-yy-tee-NYT!

Säännöt:

1. keksi nimimerkki ja jätä sähköposti sille varattuun kenttään, se ei näy muille kuin minulle.

2. käy tsekkaamassa Mustahöyhenen sivuilta Image Gallery ja kerro kommenttiboxissa mikä kuva kiehtoo sinua eniten ja miksi fiilistelit juuri sitä.

3. vastausaikaa on 1.11. klo 24:00 asti.


Onnea arvontaan!

Kommentit (102)

Jenu

Leather Bow Head Bow by Kirsi Nisonen. Tämä kuva pysäytti mut, koska malli on vaan niin kaunis ja tuo pääpanta on u-p-e-a! :) Lisäksi tosta kuvasta tulit mieleen juuri sinä, suurena suurien rusettien ystävänä! :D

Minua miellytti eniten gallerian toinen kuva Ageless Divas ja siinä oleva ihana musta rusetti. Olen (osittain sinun innoittamana) ihastunut isoihin rusetteihin ja vaikka kuvassa oli muutakin mielenkiintoista, näin siinä ainoastaan rusetin. Se olisi minusta ihana esimerkiksi jouluna juhla-asuun yhdistettynä. Kuvasta tuli siis juhlafiilis!

LauraL

Eniten kiehtoo kuva nimeltä Jewellery by Mones & Patrice. Vaikka kuva on tumma, se ei ole synkkä, mustan/harmaan eri vivahteet korostuu hienosti kuvassa, hienon lisän tuo hienostunut kulta. Esineet kuvassa on mukavan rosoiset. Ja koska kuvassa on hevonen :)

Hiisukas

Pasotti Fashionista on samaan aikaan värikäs ja musta-valkoinen, räiskyvä ja hillitty, yksinkertainen ja moniulotteinen. Siitä siis pidin.

Uusiatuulia
Liittynyt15.4.2014

Patrice. Olen aina myyty kun näenkin tuollaisia koruja - vanhan tyyliset hyönteisaiheet, lohikäärmeet, sammakot yms. ovat vaan niin ihania.

Jolana

Banana bag kihetoo minua eniten, koska naisella on suora selkä, eli hyvä ryhty ja katse eteenpäin!

pööpö

Pasotti Fashionista on lempikuvani. Kuva henkii ihanaa elokuvamaista vintagetunnelmaa. Upeat korut, hansikkaat, auringon(/sateen?)varjo, ihanat sydänaurinkolasit ja malli on niin tyylikäs.

murmelina

Aika chillii musaa ;)
Accessories by Nordenfeldt -kuva rautahansikkaisesta kassinkanniskelijasta oli aika siisti, fiilistelin sitä.

Titu

Kahdeksas kuva, jossa on naisen kasvot on kiinnostavin. Sopivan dramaarrinen, pehmeä ja rauhallinen tunnelmaltaan. Intensiivinen katse herätti heti huomion.

tiina

Kuva jossa oli kultaisia kävelykepin nuppeja oli hienoin. Hyvä rokkimeininki, ihanan överiä kultaa!

-Selma-

Upeita kuvia kaikki, mutta jotain taianomaista oli ihan viimeisessä kuvassa. Ihanan synkkää ja kaunista. Huomasin tuijottelevani tätä kuvaa useampaan kertaan, joten se olkoon valintani! :)

ElinaEmilia

Upeita kuvia, joten hankala valita. Ehkä valitsisin sivun 4 "Necklace by Monies". Upea, kohtalokas tunnelma. Kuva kertoo tarinan.

TiiaST

Kuva, jossa vaalealla naisella on nahkamainen korsetti ja Kirsi Nisosen nahkamainen rusettipäähine. Yksi syy mieltymykselle oli niinkin simppeli, että siinä näkyi mallin kasvot. :) Pelkät tuotekuvat eivät ole niin houkuttelevia kuin kuvat, joissa tuotteet on kuvattu mallin yllä. Klikkasin kuvaa Nisosen vuoksi, mutta tuo korsetti osottautui ehkäpä vieläkin mielenkiintoisemmaksi... Elegnantin mutta räväkän näköinen, eli just hyvä kombo!

MrsAgatha

Eniten kolahti kuva jossa tekstinä Leather Bow Headband by Kirsi Nisonen.
Kuvan tunnelma on sopivan mustanpuhuva olematta kuitenkaan liian gootti mun makuun ja panta on upea.

NennaMm

Oi mitä ihanuuksia! Suosikkini kuvista on viimeisen sivun viimeinen kuva, ihana fiilis välittyy!

Piiia

Earrings by Others, sillä siinä on jotai mystiikkaa. Kuva voisi olla yhtä hyvin kauhuelokuvan viivyttelevästä kohtauksesta kuin afrikkalaisen parantajan teltastakin napattu. Siitä voisi luoda tarinan.

Joliel

Kolmannella sivulla ollut mustanpuhuva kuva Kirsi Nisonen Leather Bow Headband oli todella kaunis ja seksikäs. Kaunis malli kuvassa! :)

Clashh

Minua kiehtoi eniten ihan viimeinen kuva, jossa on synkällä tavalla tosi kaunis ja vangitseva tunnelma.

Iiiia

Necklace by Dori Csengeri ehdottomasti! Käden upeat maalaukset luovat hienon pohjan kauniille kaulakorulle. Vaikka olenkin enemmän minimalismin ystävä, tämä koru kolahti!

mila

Kuva, jossa tekstinä: Necklace by Dori Csengeri, upea koru ja kuin lumikin käsi. Meillä myös sivujen musiikki sai miehen tulemaan katsomaan, mitä täällä oikein tunnelmoin :D

Sasa

Kaikki kuvat olivat upeita! Jos joku pitää valita, niin Passotti Cheetah - kuvassa on hieno tunnelma, ja jossa katsojana jään miettimään, tarinaa kuvan takana.

Tanja

Eniten huomioni kiinnittyi koruun Dori Csengeri. Tuollainen kyllä kelpaisi :) Kuvat olivat kaikki kauniita ja niissa oli ihana tunnelma.

Marikki

Pasotti Cheetah. Naisella on kaunis asu ja meikki. Lisäksi leopardikuvioinen sateenvarjo tuo särmää muuten klassiseen mustavalkoiseen asuun.

Katjuska

Aivan ihania ja jännittäviä juttuja! Eniten iski silmään viimeiseltä sivulta kuva, jossa Piia Hännisen mahtavan näyttävä mustavalkoinen iso kaulakoru. Todella romanttinen ja tyylikäs!

asta

Ihania kuvia. En päässyt tabletilla Mustanhöyhenen sivuille, mutta nuo päivänvarjokuvat ovat upean hempeitä ja romanttisia.

Hienoja kuvia näytti olevan! Mua kiehtoi erityisesti kuva nimeltä "Necklace by Dori Csengeri", sellaista värimaailmaa kun joskus osaisi toteuttaa omassa tyylissäänkin :D

sikkuralla

Mielestäni hienoin kuva on kultainen mallinukke, jolla on upea musta kaulakoru kaulassa.

Lotta

Kuva "Monies & Dori Csengeri" miellytti tummanpuhuvuudellaan ja kauniilla korvakoruilla, jotka näyttää kepeiltä vaikka kookkaat varmaan ovatkin.

Netteriina

Mukana arvonnassa. Huomioni kiinnittyi kuvaan, jossa on naisen kasvojen ympärillä ruusuja ja ruusun terälehtiä. Kuva on kaunis, mutta samalla siinä on jotain kauhuelementtejä.

Sirpa-Maija Mattila

Ensimmäinen kuva on ihana, koska rakastan itsekin koruja. Korut kuuluvat jokaiseen asukokonasuuteen omana osanaan ainakin minulla.

Mytty

Näemmä koko sivulle ei pääse iPadilla ollenkaan, toivottavasti osallistuminen kilpailuun kuitenkin onnistuu näin tyhjällä kommentilla. :/ Ihania kuvia oli nämä tännekin sinun laittamat!

Miira

Tykkäsin Patricen koruja esittelevistä kuvista, erityisesti siitä, jossa on valkoinen ruusuke. Korut ovat ajattomia ja sopisivat erinomaisesti tyyliini.

elel

Kuva banana bagista sai jostain syystä mielikuvitukseni laukkaamaan, ja luultavasti ihan väärille poluille :D Mutta siinä katse pysyi ehdottomasti kauiten!

Tony

Kuva nimeltä Ageless Divas kiehtoi eniten.
Sarvista en tykännyt, mutta tuo toinen, rusettipäinen mallinukke on harvinaisen kaunis. Näyttää erehdyttävästi Laura Voutilaiselta.

saya

The Phantom of the Mustahöyhen oli lempparikuva, sen mystisyyden ja hienostuneisuuden takia (ja lisäksi rakastan Phantom of the Operaa :D ). Muutenkin sivut olivat kivat!

Joanna

Ihanan tunnelmallinen ja salaperäinen sivusto! Monet kuvat siellä kiehtoo, mutta kaikista eniten ensimmäisellä sivulla oleva silmä, todella kaunis! Olen jostain syystä kamalan viehättynyt silmiin! :D

NinaK

Leather bow headband by Kirsi Nisonen. Taitava kuva, joka pysäytti herkkyydellään. Ja mikähän biisi tuossa mahtoi soida taustalla, aivan ihana =).

Annamari

AA miten hienot, ihanat, hurmaavat, tunnelmalliset kotisivut! Kuva Earrings by Dori Csengeri vangitsi huomion, sillä siinä on lempivärejäni myrkynvihreää ja violettia.

V

Leather bow headband by Kirsi Nisonen oli mielestäni todella kaunis ja vähän hauras tunnelmaltaan. Lisäks isoilla ruseteilla ei voi koskaan mennä pieleen!

Sarkku

Ehdottomasi kahdeksas kuva jossa näkyy nuken kasvot ja kukkien terälehtiä. Äärimmäisen creepy ja pelottava kuva, mutta toisaalta taas todella kaunis. :D

Saara H.

Phantom of the Mustahöyhen -kuvan venetsialaisnaamio oli vangitseva. Tykkään muutenkin noista naamioista, niissä on sellasta seksikästä mystiikkaa :D

Tofunakki

Gallerian 3. sivun alarivin toinen kuva oikealta, jossa musta näyttävä iso laukku ja laukkua kädessään pitävällä mallilla ritarimainen metallinen hansikas.
Kaikki asusteet yhdistelevät modernia ja hyvin vanhaa kiinnostavalla tavalla.

AaHoo

Bridal Boudoir

Kuvia pitää katsoa ja katsoa, ennenkuin huomaa kaikki yksityiskohdat (vähän niinku Mauri Kunnaksen lastenkirjatkin :D). Muista vähän poiketen tässä kuvassa ei ollut surumielistä(?) draamaa, vaan oli tunnelmaltaan keveämpi, vaikkakin vaikuttava.

cotton

Suosikkini oli The Phantom of the Mustahöyhen. Kuvassa on salaperäisyyttä ja naamion "katse" on erittäin läpitunkeva.

-A-

The phantom of the Mustahöyhen oli yksi ylitse muiden, aivan mahtava tunnelataus yhdessä kuvassa! Näin heti mielessäni entisajan glamour naamiaiset; muhkeita mekkoja, nahkaa, höyheniä kultaa, timantteja, salaisuuksia, romantiikkaa :)

Venla

Karvahattuinen kaunis tyttö miekan kanssa jäi eniten mieleeni. Kuvassa vetoaa naisellinen ja siro soturimaisuus ja tietysti mallin asukokonaisuus on upea, erityisesti housut/sukkahousut.

viiviK

Kuva blondista naisesta jolla on iso nahkarusetti päässä oli aivan ihana! Kuva oli tyylikäs sekä inspiroiva, nyt on ehkä jostain saatava jättibow!

JA mukana ollaan ihanan lämpöisesssä arvonnassa kuin peräpukama!

Elina

Viimeisen sivun viimeinen kuva, jossa sinimusta kuva ja blondi nainen tummine huulineen!
Kuva jotenkin syksyisen tumma, ja sinisen sävyt tuo mieleen tulevan talven! Upea!

katsing

fiilistelin eniten jewellery by nuit no12 -kuva. mainoskuvaksi mielenkiintoinen, utuisa kuvanmuokkaus ja epätäydellisyys (esim. hiukset) tekevät kuvasta mielenkiintoisen. lisäksi mallilla on jotenkin tyytyväisempi ja ehkä jollain tapaa sovinnaisuudesta ja totutusta poikkeava ilme, jotka rikkovat perinteistä naisen esittämisen tapaa edes hieman.

Dina

Tykkäsin eniten kuvasta, jossa vaalealla mallilla on Kirsi Nisosen leather bow headband. Upean tunnelmallinen kuva ja kaunis malli.

Vera-Charlotta

Kiehtovin kuva on varmaankin otos vaaleahiuksisesta naisesta, jolla on päässään käätyjä. Kuvan taustana on sinimusta, veden ja kuutamoisen yön mieleen tuveva väritys. Kuva on kuin suoraan jostakin uni- tai fantasiamaailmasta ja tunnelma siinä on jollain tavalla surullinen, ehkä jopa pelottava.

bubblegunrosie

Kaks niin mahtavaa, että ei osaa päättää kumpi ois upeampi - Earrings by Others-kuvassa ihanaa Draculamaista tunnelmaa, joka vetoaa kauniine risteineen. Ja toinen on Accessories by Nordenfeldt. Ah, tiivis metallibändin baarikeikka <3

Miinamiina

Shoehorns by Pasetti -kuva on hienoin ja tunnelmallisin, ja jotenkin sitä ei osaa ajatella että kenkälusikoistakin voisi olla tarjolla kauniita versioita :)

C

Jostain syystä en nyt pääse muille kuin ensimmäiselle sivuille... Mutta sieltä kuva the Phantom of the Mustahöyhen hyppäsi heti silmiin, ehkä koska siitä tulee niin mieleen italialaiset naamiot ja naamiaiset ja Phantom of the Opera, jota rakastan. Hienoja kuvia ovat kaikki. ^_^

Anna-Mari

Karvahattuinen mustapukuinen nainen istumassa upeat ylipolven ulottuvat ruskeat käärmeennahkasaappaat jalassaan ja miekka(!) kädessään! Mä niiiiin haluan näyttävät ylipolvensaappaat vielä joskus… Sitäpaitsi tuo nainen on olemukseltaan sellainen, että hän pääsee seikkailuihin - minne vaan ja milloin vain!

Peura

Parhaiten kolahti neljänneltä sivulta löytyvä Necklace by Monies. Ihana koru, josta tulee mieleen jääpuikot, ja itse kuvakin on hauska!

Liena

Ooh, ihania! Kuvista oli vaikea valita, mutta: Earring by Others. Tyylini on usein vuodenajasta riippuvainen, ja juuri nyt elän synkistelyn aikaa. Ristikorvikset vetoavat myös siihen osaan minusta, joka on kiinnostunut vampyyreistä, magiasta, ja muusta sellaisesta.

Iiduliinu

Minua kiehtoi eniten koko gallerian viimeisin kuva, jossa on tummansinisiä sävyjä ja vaalea malli katsoo suoraan kameraan. Jollain tavalla kauniin synkkä ja surullinen kuva.

Death swallow
Mustaa herkkää
Me lennetään elämän siivillä kuolema kintereillämme..loppuviimeks se voittaa...
Mukana arvonnassa

Norppa

Minua kiehtoo kuvista se, jossa nuken kasvot ovat osittain ruusun terälehtien peitossa. Se vain on kaunis.

Eniten minua kiehtoi Image galleryn kahdeksas kuva, jossa on naisen kasvot, punatut huulet ja ruusun terälehtiä. Kuva huokuu omasta mielestäni rauhaa ja kauneutta, mikä kolahti minuun.

Tuo ihan gallerian viimeinen, tumma- ja sinisävyinen kuva kiehtoi minua todella paljon. Kuvassa on maaginen ja mystinen tunnelma ja kaunis kontrasti pimeän ja valon välillä.

helma

Kuvista oli tosi vaikea päättää hienoin, kun ne kaikki oli niin älyttömän upeita ja tunnelmallisia. Mutta hetken katseltua ylivoimaisen voiton vei ehdottomasti hopeinen Necklace by Dori Csengeri. Aivan tosi hieno kaulakoru, vaikka paljetit ei yleensä ookaan se mun juttu, mutta tässä todellakin on!

Kuva nimeltä Shoehorns kiehtoo eniten, tuli heti aivan järkyttävä kuvausinspiraatio! Noiden tuotteita kun saisi kuvausrekvisiitaksi niin ai että. Näen päässäni jo selkeet visiot!

hukkakukka

Minua kiehtoi kuva nimeltä Pasotti, koska kuvan malli on todella kaunis ja kuvaan on saatu taltioitua todella hyvin pysähtynyt tunnelma ja mallin vangitseva katse. :) Myös kuvan sateenvarjo rekvisiittana on upea!

Jonsu

Image Galleryn neljäs kuva oli upea, mystinen ja mielenkiintoinen. Sitä jäin tuijottamaan huomattavasti pidemmmäksi aikaa kuin muita kuvia. Mallin alastomuus ja lasittunut katse vangitsevat jättämättä koruja varjoonsa.

Eniten minua ihastutti kolmannella sivulla musta kaulakoru, kullanvärien miehen kaulalla (Necklace by Monies). Kaulakorun rouheisuus, kuvan asettelu ja värimaailma miellyttivät esteettisesti.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013