Koska vetelen näköjään jatkuvasti kohti synkenpiä vesiä asujen suhteen, päätin, että nyt ollaan pehmoisia ja sävyt kerrasta vaaleiksi. Jostain syystä tämän karvaliivini kanssa mikä tahansa vaatekerta siirtyy automaattisesti nimikkeen alle "lempiasu". Pörröinen pehmoinen liivi nostattaa hymyn huulille, se lämmittää, toimii tarvittaessa tyynynä (testattu on) ja on yksinkertaisesti suloinen.

Putiikkiin Rannalle oli tullut ihan uusi italialainen farkkumerkki, ja kipitin hippulat vinkuen niitä ihmettelemään. Please kuulosti vähintäänkin epäilyttävältä, mutta heti kun näin väljät porkkanamallit livenä, käänsin takkini. Kerrankin farkut, jotka eivät ahdista! Minun ja farkkujen välissä on yleisesti ottaen se ongelma, etten voi sietää puristavaa tunnetta mahassa. Ja koska rakastan pillimallia, tämä voipi olla pikku ongelma. Mutta, joku nerokas oli kehittänyt mallin joka pussittaa ylhäältä ja on pilli alhaalta, ja se oikeasti toimii. Sain farkut itselleni ja nyt minulla on sitten ihan kokonaista kahdet farkut talvea varten, joissa en ahdistu. Nämä Pleaset, ja perustummansiniset Cheap Mondayt, jotka strechin ja astetta korkeamman vyötärönsä ansioista istuvat kuin hansikas. (Ja päälle yhdet Dieselin kesäfarkut, jotka ovat vajaamittaiset).

Please Jeans

Kuvittelin ensin, ettei lanteikkaalle naiselle ikäpäivänä sovi ns. pussimalli, mutta toisin kävi. Rennot ja pillit samanaikaisesti käy ihan loistavasti leveämmällekin arseelle :D

Farkut - Please (vintage look)  (Putiikki Rannalla)
Saapikkaat - UGG Australia
Liivi - Vero Moda (vanha)
Paita - Gina Tricot (vanha)
Laukku - matkamuisto Tunisiasta


b1-511x503-custom

b1-511x503-custom


b2-512x744-custom

b2-512x744-custom


b3-510x869-custom

b3-510x869-custom

Farkut ovat siitä mielenkiintoinen vaatekappale, että osalle ne merkitsevät päivittäistä univormua ja helpointa mahdollista pukeutumista. Minulle ne taas ovat lähinnä tuskaa, tuskaa ja lisää tuskaa, enkä voi käsittää miten joku voi tuntea olonsa farkuissa rennoksi. Toisaalta tähän osasyynä on tämä suht pitkä runkoni, jonka mittasuhteet eivät aina kohtaa valmisvaatteita. Lantiofarkkumuoti oli suoranainen helvetti, en olisi ikinä voinut istua lantsareilla ilman kunnon vilautusta! Ja toinen ääripää, megakorkeat vyötäröt, eivät nekään asettuneet oikeille kohdille lonkkaluiden kanssa. Perustilanne silloin kun käytin farkkuja joka päivä, oli mustelmat lonkkaluiden päällä väärän istuvuuden (vyötärö väärällä kohdalla) vuoksi. AU.

Mutta näköjään toivoa on. Kivoilla uusilla leikkauksilla (nämä Pleaset) minäkin voin löytää kivat farkut, ja Cheap Mondayn äärimmäisen loistavalla puolikorkealla vyötäröllä pysyy takamus siellä missä kuuluukin, eli farkkujen sisällä ;D

Onko muita farkkuvammaisia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (78)

1/78 | 

Itse en ole käyttänyt farkkuja kun viimeksi.. 4 vuotta sitten? Sillonkin oli vaan yksi malli jonka käytin sitten puhki (lähinnä työvaatteena). Nyt elellään sitten hienosti ilman farkkuja ja itseäni ärsyttää se, että ei löydä ikinä oikeanmallisia- korkeavyötäröiset, jotka olisivat sopivat vyötäröltä mutta niin paljo laajemmat äässin ja reisien kohdalta.. ja nykyään vielä ehkä korsetille sopiva vyötärö olis kaikkein kiva.. eli joo kyllä meitä on moneen lähtöön. Mulle ei kyllä ton mallinen housu varmaan menis mitenkään koska vyötärön ja lantion ero on niin iso että sitten lantio näyttäs vielä järkäleemmältä ku mitä on.

Laura
2/78 | 

Olen aina valinnut sammarit farkkujen sijaan, vaikkakin nykyisin en enää housuihin juuri pukeudu.

Kaisu
3/78 | 

Mulla on tasan samat ongelmat farkkuistuvuuden kanssa kuin sulla. Lantiofarkut ei pysy ylhäällä ja jos niihin laittaa vyön, puristaa se kivuliaasti lonkkaluiden kohdalta, ei kiva. Farkkujen käyttö on mullakin jäänyt vähemmälle ja vähemmälle. Yhdet Onlyn farkut kaapistani löytää, joita viitsii pitää.

5/78 | 

Jep! En ymmärrä ihmisiä, jotka kotioloissa laittavat farkut jalkaan, koska ne ovat MUKAVAT?! Olen vannoutunut mekko-, tunika-, sukkis- & leggingstyttö! Omistan n. kolmet farkut, joita mitään en ole käyttänyt moneeen, moneen vuoteen!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
8/78 | 

hei allekirjoitan täysin... mutta toisaalta yleensä nää farkkutyypit ei voi käsittää miten minä rentoilen sukkahousuissa mökillä :----D Itse olen nyt talven tullen tehnyt tehokkaasti totutustyötä taas farkkuihin, eli käytännössä niihin ainokaisiin Cheap Modayhini, ihan kiva et nyt on vaihtoehtona nuo Pleaset jotka on tosi mukavat yllä versus normi farkut.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
10/78 | 

kuulostaa harvinaisen tutulta :D ootko testannut ikinä cheap mondayn farkkuja? Niissä on sellainen ykis malli jossa puolikorkea vyötärö, joka jää kuitenkin navan alle mutta nousee silti tarpeeksi korkealle ettei valu, eikä tarvi vyötä. Jos siis perusfarkkuja kaipaat. Mulla on ne ihan tummansinisenä, ilman mitään kulutuksia ja toimii ihan kaiken kanssa.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kukkis
13/78 | 

Onpas hyvännäköiset farkut! Noita ei tosin uskaltaisi tilata sovittamatta. Olen tähän mennessä tilannut ainakin viidet haaremihousut ja palauttanut kaikki, kun efekti ei ole tässä kropassa ollut toivotunlainen... Ja vitsit että Vero Modalla on hyvännäköinen mallisto, noi leggarit etenkin ovat <3 Mä tarviin enemmän pikkujoulukutsuja, jotta kehtaan ostaa lisää bileasukokonaisuuksia :D

14/78 | 

Hyvännäköiset farkut oot kyllä löytäny :). Itse olin vielä muutama vuosi sitten vannoutunut farkkutyttö, mutta nyt on kyllä vähenemään päin. Yhdet, hm:ltä löytyneet haaremimalliset farkut on kyllä vielä käytössä. Ja vaatehuoneen hyllyltä löytyy - sinkkuelämän mallin mukaan - pakolliset skinny jeansit, eli ne mitkä joskus mahtuivat päälle ja ehkä toivottavasti joskus vielä mahtuvat ;)

15/78 | 

Minulle taas eivät käy mitkään muut kuin matalavyötäröiset farkut. Korkeammat tai jopa normaalivyötäröiset ovat aina vyötäröstä liian pienet ja reisistä ja hanurin kohdalta liian isot. Erittäin ärsyttävää. Silti käytän farkkuja lähes päivittäin ja odotan kauhulla lempifarkkujen hajoamista, mikä tarkoittaa sitä että joutuu etsimään uudet. Tuskaa! Tosin muut housut tuntuvat vielä vaikeammilta ostaa..

Sarkka
17/78 | 

Ihmettelinkin, miksi mulla on lonkat aina mustelmilla :D Olen itse noin 175cm pitkä, ja kyllä näemmä siinäkin pituudessa housujen vyötärö iskeytyy juuri luun päälle.. Eikun uusia farkkuja hakemaan! :)

18/78 | 

Onpa oikeasti coolit farkut! Itse puolivannoutuneena farkkutyttönä intoudun vähän kaiken mallisista farkuista ja noita tosiaan tekisi mieli kokeilla. Putiikkiin siis! :D

21/78 | 

Mullakin on farkkuongelma. Yleensä niin että ne mitkä istuu lantiolta on liian väljät vyötäröstä ja liian kireät reisistä. Tosi matalista malleista en pidä koska ne jalassa ei voi istua. Aikoinaan luovuin farkkujen käytöstä koska se 90-luvun korkea vyötärö tuntui niin hirveän epämukavalle. Sittemmin kun menin oppimaan ompelua päätin että teen itselleni sopivat farkut ja siitä asti olen ommellut itse kaikki farkkuni. Malli on kaiketi kuvailemasi puolikorkea ja vielä niin että korotan kaavaa takana hieman ylemmäs jolloin varmistun mukavuudesta ja vältän vilauttelun myös istuessa. Pillifarkkuja en ole käyttänyt sitten 90-luvun mutta olen harkinnut asiaa... Ehkä jonain päivänä. Porkkanamallisia ei mun jalkaan saa kirveelläkään, parhaiten omalle kropalleni sopii bootcut.

Annina
22/78 | 

Aivan ihana asu! Pitäisin farkkuasua tylsänä tai tavallisena monen muun kohdalla mutta koska farkut ovat sun päällä niin harvinaisuus, ne saa koko asun näyttämään jotenkin tosi raikkaalta.

Ritz
23/78 | 

Olen Todella Farkkuongelmainen! Tästä kropasta löysyy reisiä, takapuolta ja lantiota mutta vyötärö on kapea suhteessa alaosan runsauteen. Jos satun löytämään alaosaan sopivat farkut, vyötäröstä ne ovat aina liian isot. Sitten taas, jos olisi vyötärölle hyvän kokoiset, ne eivät nouse takapuolen yli. Tällä hetkellä omistan vain kahdet todella paljon farkkujen näköiset jegginsit. Toiset ovat kulumassa puhki... mitä sitten teen?!
En inhoa mitään muuta maailmassa, kuin housujen sovittelemista, koska se on pelkkää työtä. Siinä sitä saa sovituskopissa ähkiä useamman tunnin ja loppujen lopuksi 50 mallista yhdet istuvat jotenkuten.
Huhhuh, saimpas purettua housuvihaa :)

Miisa
24/78 | 

Mä olen haaveillut niin kauan farkuista, että oikein itkettää, mutta kun ei niin ei, saan ihan mielettömän ahdistuskohtauksen jo sovituskopissa kun farkut eivät ole vielä edes jalassa. Yksinkertaisesti en vaan ole löytänyt farkkuja jotka olisivat hyvät jalassa ja juuri sellaiset haluan, en mitään missä on hankala olla. Ja niin olen sitten tyytynyt hame/mekkolinjalle, en omista yksiäkään housuja. Jossain (en muista missä!) näin ja jopa hipelöin ihanan ohuita haaremihousumallisia farkkuja ja kadun sitä, kun en niitä sovittanut, koska näin jälkikäteen voin vannoa, että siinä olisi olleet minun farkut!:(

25/78 | 

Rakastuin.

Tämä asu on täydellinen. Rento, hieman rocki, mutta silti naisellinen. Ja mun mielestä noiden puukorkojen väri kruunaa pirteydellään kaiken!
Juu ja farkkuvammainen olen minäkin. Sulla nyt vielä tommoset pussifarkut näyttää hyvältä kun on pitkät jalat, mutta nappaseppa 10cm pois jalkojen pituudesta(paksuus pysyy samana) ja koita sitten :D mulla on ehkä kolmet farkut joita käytän ja niitäkin äärimmäisen harvoin. Farkut on usein epämukavia, sukkikset ja legginssit eivät paina mistään ;)

riksu
26/78 | 

Huoh... ikuinen farkkudilemma... Ite olen ostanut farkut viimeisen 3 vuotta netistä. Ihan turhaa on lähteä kaupoista etsimään, eipä löydy tälle venähtäneelle varrelle. Mutta netistä sitten löytääkin pitkää lahjetta ja parempaa mitoitusta. Cross-merkkiset farkut ovat ne parhaat mitoitukseltaan mutta Topshop, New Look farkkuvalikoimineen yms. toimii kyllä yhtä hyvin. Ainoa harmi on se että koskaan ei tiedä mitä paketista loppuviimeks ilmestyy...

Jemppu
27/78 | 

Toimivien farkkujen ostaminen on ihan tuskaa jos ei ole ihan keskiarvo-ihminen. Ja siitä huolimatta vietän tässä syksyllä kun ilmat alkavat kylmetä, lähes joka päivän farkuissa.

Matalavyötäröisissä on ensin mainitsemasi ongelmat, ja vaikka muuten menisi, niin ne onnistuvat korostamaan minun jo kilometrien mittaista selkääni.
Noh, sellainen normaaalihko vyötärö mulla vielä toimii, mutta sitten lahkeen pituus. Tämänkin hetkisissä lempifarkuissani on vain se ongelma, että joka kerta kun nousen seisomaan niin ensimmäiseksi pitää työntää farkkujen lahkeita alaspäin, jotta ne eivät näyttäisi ihan typeriltä. Sellainen juuri nilkkaan päättyvä, hiukan liian lyhyeltä näyttävä lahje ei houkuttele.

Mikseivät ketjuliikkeet huomioi pidempiä ihmisiä? Itselläkin tosiaan tuo 178 pituutta, ja nykyään monilla on jo yli 170.

Lyps
28/78 | 

Ikuiset ongelmat:

- Vartta löytyy n. 160cm, joten farkut ovat joka ikinen kerta liian pitkät.
- Jos löydän juuri sopivan pillit farkut, isompaan kokoon mentäessä ne eivät enää ole pillit, koska vaikka lantiota löytyy, sääreni ja nilkkani ovat kaposet. Ei mitään logiikkaa farkuntekijöillä! Joten olisivatkohan nämä Pleasen farkut vastaus ongelmiini.
- Eli perinteinen ongelma: vyötäröltä sopivat, lahkeista liian väljät. Pitää varmaan kaivaa ompelukone esiin, mutta kiva nyt kavennella farkkujen saumat piiloon. :(

Ritu
29/78 | 

Minä käytin viimeiset farkkuni puhki juuri ennen lukion alkua enkä ole sen jälkeen jaksanut edes yrittää uusien etsintää. Itse asiassa päädyin housu ostoksille vasta lukion viimeisenä vuonna eikä ostetut housut silloinkaan olleet farkut.

Joitakin housuja olen saanut sen jälkeen, mutta että itse lähtisi etsimään tuntuu ahdistavalta. Tosin viime aikoina housut ovat vähitellen, noin viiden vuoden käyttämättömyyden jälkeen, tulossa takasin pukeutumiseen. Siis muulloinkin kun liikunnan yhteydessä.

Jotenkin hameet ovat niin paljon helpompia ja mukavampia pitää tai sitten en ole vielä törmännyt oikeisiin farkkuihin. Ongelmana minulla on useimmiten ollut että sopivan pituisia farkkuja on todella hankala löytää, siis niin että siihen pituuteen yhdistyisi se että ne sopivat muualtakin. Lantiofarkkuja en ole koskaan suostunut edes ajattelemaan ja muutenkin olen housujen suhteen hyvin nirso. Ehkä sitä vähitellen voisi kokeilla löytyisikö jostain mieleiset farkut.

Taru
30/78 | 

Olen haaveillut karvaliivistä jonkun aikaa, mutta mieltäni askarruttaa sen käyttö takin kanssa. Asettuuko se takin alle mukavasti vai onko olo kuin micehlin-miehellä? :)

31/78 | 

En voi myoskaan ymmartaa ihmisia joille farkut on rennot vaatteet. Itse olen eriparia alavartalosta ja ylavartalosta, joten housut jotka mahtuisi vyotarolta ovat liian loysat jaloista ja jos taas ovat mukavan tiukat jaloista niin aivan liian tiukat vyotarolta :( Silla jos kaytan farkkuja tykkaan, etta ne ovat ihon myotaiset saarista ja etta polviin ei tule ihme pusseja.
Enka muutenkaan ole koskaan viihtynyt farkuissa esim jos olen vain kotona ja saa olla rennosti. Muistan sen jo ihan ala-aste ajoilta, etta koulupaivan jalkeen piti saada rennommat housut jalkaan farkkujen sijaan;)

32/78 | 

no on! :D mulle käy aina niin että farkut puristaa lantiolta mutta on ihan löystä jaloista. ja koska oon alle 155 pitkä ni ne pillilahkeet on aina lyhennettävä silleen et nilkan kohdalla on aina sitä säärikohtaa joka on löysempää. munki syksyn pelasti cheap monday, ostin korkeavyötäröiset jotka ottaa kivasti sisään koko lantion (ei jenkkakahvoja!) ja vyötärö on sen verran ylhäällä ettei purista :) eikä tarvinnu lyhentääkään yhtään! :)

noi on kyl hauskat farkut, sopii sulle!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
33/78 | 

saa olla melkoinen jättitakki että tuon muhkeuskalibeerin liivi asettuis alle, eli siksi tungen sen aina takin päälle ulkona :) Eli sellainen normaali, varatalonmyötäinen villakangastakki ja toi siihen päälle, aivan ihana. Ja sisällä sit liiviä irti takista ja normivaatteiden päälle. Mutta minulla on sellainen ohut pieni karvaliivi jonka ostin tokiosta viime syksynä, sellainen mahtuu kyllä ulkotakin alle hienosti.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

35/78 | 

aaa täydelliset farkut. mun pitäisi jo kovaa vauhtia kipittää myös farkkuostoksille - en oo käyttänyt farkkuja viime huhtikuun jälkeen edellisten hajottua (en oo jaksanut mennä ostamaan, koska se on aina yhtä tuskaa!), ja vaikka hameilu saattaa olla ok ympäri vuoden etelämmässä, niin nyt asun rovaniemellä :D

Vanilja
36/78 | 

Hmm, en siis ole ainoa, jolla on farkkuongelmia. Ykkösongelma on sama kuin sinulla, mahani ei kestä puristusta, se tulee kipeäksi. Korkeavyötäröiset farkut ovat melkein poikkeuksetta liian tiukat vyötäröstä, jos ovat muuten sopivat. Ja jos vyötärö ei purista, farkut ovat muuten liian isot.

Minulla on onnekseni lyhyt selkä, joten matalavyötäröiset farkut ovat yleensä malliltaan sopivat, eikä ole vaaraa vilautuksesta, jotkut mallit niistä vaan valuvat inhottavasti, enkä tykkää käyttää vyötä. Sekin puristaa.

Kolmas ongelma on farkkujen venyvyys. Jostain blogistakin tästä nyt syksyllä luin ja koin omakohtaisesti, yhdet kivat kaupassa juuri sopivat farkut venyivät parissa käyttökerrassa muodottomiksi. Eli pitää siis ostaa pienet (tai juuri ja juuri päälle mahtuvat), ja luottaa siihen, että ne pesun jälkeenkin vielä menevät päälle. Mutta mutta, jos mulla on ennen ollut farkkukoko 27" tai 28", on uutena ongelmana löytää nyt tarpeeksi pieniä farkkuja, uusimmat ostamani olivat kokoa 25"...

Minäkään en ole koskaan tuntenut oloani rennoksi farkuissa, enkä koskaan pidä niitä kotona, ne ovat vaan jotenkin niin puristavat ja jäykät...Mutta en oikein ole hameihmisiäkään, olen aina inhonnut sukkahousuja :/ Lisäksi onnistun aina rikkomaan ne.

Vipsu
37/78 | 

Jossain vaiheessa lukioikäisenä tajusin, että housut eivät vain tuo "parhaita" puoliani esiin, ja koska omistin jo paljon mekkoja ja hameita tuntui tosi luonnolliselta vaihtaa pääasiallisesti niihin. Ja kyllä kannatti! Rakastan mekkoja, minusta ne ovat niiiiin helppoja ja mukavia. Ja sukkahousuilla saa erilaisia ilmeitä asuun kuin asuun (ja kengillä tietysti). Olen kuitenkin aika onneton täydellisten yläosien kanssa, mikä tuo haastetta hameiden käyttöön. Mutta on sekin mielestäni helpompaa (ja kauniimpaa omaa vartaloa ajatellen) kuin farkkujen kanssa taistelu. Omistan kahdet pillimalliset farkut, yhdet liituraitaiset housut, sekä kolmet "bisnesmalliset" capripituiset housut, mutta niiden käyttö vaatii aina hirveitä ponnisteluja. =D
Näytät tosi kauniilta, mutta ihan eri tytöltä kuin ennen. =)

Nesku
38/78 | 

Mullakin farkut puristaa lantioluiden kohdalta enkä ole edes pitkä.Olen käyttänyt farkkuja viimeksi vuosia sitten ja viimeisen vuoden aikana farkkulegginsejäkin vaan pari kertaa, ne sentään joustaa jotenkin.Tykkään kyllä farkuista, mutta se puristus on ihan kamalaa.Jollakin merkillä tais tulla kauppoihin eri vartalotyypeille sopivat farkut?Housut on kyllä vaikea löytää kun vyötärö ja reidet on pari kokoa pienempi kun lantio.

39/78 | 

Juu ei, farkuista on rentous kaukana. Mulla on se sama ongelma, kapea vyötärö suhteessa leveään lantioon (ja isoon takalistoon). Ja koska olen tällainen normaalipituinen eli sen 161,5 cm :) ovat lahkeet aina liian pitkät. Ei löydy sopivia farkkuja mistään. Mekot on mukavia, housut olivat viimeksi jalassa tammikuussa. Kaapista löytyy kahdet farkut, jotka eivät todellakaan mahdu päälle. Pitäisi kai laittaa kiertoon.

40/78 | 

Itselläni on tuo ongelman siinä kun olen LYHYT ja PYÖREÄ, että kaikki pöksyt ovat pakosta lahkeista pitkiä ja vyötärö jaa aina siihen kohtaan missä sen todellakaan ei pitäisi olla! Olenkin kokeillut sekä korkeavyötäröisiä että matalavyötäröisiä housuja, kummatkaan eivät natsanneet! Nyt omistan kahdet kuminauhavyötäröiset housut jotka ovat vielä stretchiä kankaaltaan, ja viihdyn näissä kuin oloasuhousuissa kotona, niin mukavat ne ovat!! Suosittelen ehdottomasti muillekin lyhyille ja pyöreille ihmisille tätä! :)))

41/78 | 

Turkissa kun olin lomalla löysin sieltä sattumalta farkut, joissa oli jokin hieno keksintö siellä takana, jotta kun lantiomallisilla farkuilla istui niin ei mitään vilautellut, vaan housut pysyivät täsmälleen samassa paikassa kuin seisoessa. Merkki oli muistaakseni Otostop, ja olivat ihan normifarkkujen hintaisetkin..Tosi hyvät olivat, vieläkin käyttäisin,mutta nykyään ovat aavistuksen verran liian pienet harmi..

heisi
42/78 | 

Täälläkin on yksi farkkuongelmainen. Olen alle 160cm eli oikean pituisia farkkuja ei tunnu löytyvän millään. Jopa toisinaan löytyvät pituudeltaan 30 tuumaiset farkut ovat liian pitkät, vaikkakin jo iso parannus tavallisiin 32:iin... Lisäksi jos lyhyet farkut löytyy, niin ne tunnutaan tehneen pikkulasten (joille ei ole vielä lantioita tai reisiä kehittynyt) kokoisina (edes leveydeltä 28 tuumaisia ei tunnu lyhyistä farkuista löytyvän).... Eli yleensä joudun ostamaan liian pitkät farkut, joissa sitten polvet, nilkat ja kaikki asettuu väärälle kohdalle ja suhteessa isojen reisieni ansioista reidet ovat liian tiukat ja vyötärö löysä.
Enpä kyllä edes muista koska olisin viimeksi farkkuja pitänyt :P Kyllä sellaiset tuolla kaapinpohjalla, jossain on...kai.

Noora
43/78 | 

Itte tykkään farkuista, mutta inhoan niiden metsästystä. Yleensä heti kättelyssä talsin myyjän luo ja ilmoitan ongelmakohtani ja millaisia etsin niin urakka helpottuu huomattavasti. :) Omat kanankoipeni ovat sen verran ohuet että yleensä istuvat farkut ovat liian lyhyet ja eivät mene kiinni.

Suosiolla tosin aina kotiin saapuessa heitän farkut nurkkaan ja pistän kollarit jalkaan.

Ps. Rakastuin jokin aika sitten postaamaasi Ginan punaiseen mekkoon, jonka pistit leffaan. Näin siitä jopa unta. :D

Ansku
44/78 | 

Jep mullakin on farkkuongelma, mutta se ei liity pituuteen :D Farkut on joko löysät reisistä tai sitte ne ei mee kiinni :D Eli farkut, jotka menee kiinni, on liian löysät reisistä. Rasittavaa.

Luomuletti
45/78 | 

Ihan tosi kiva look!! Yleensä en ikinä kommentoi, mutta nyt oli pakko, kun näytät niin kivalta :) Noi kengät ja liivi on rakkautta. Harmi, että kengät on UGGin ja varmaan aika tyyriit :P En edes ota selvää ;)

sannaaa
47/78 | 

Aa, miten en kuvista huomannu vaik yritin kattoo niitä ennen kun kysyn :-D Siinä eläinklinikan pihassa teidät näin kun autolla mentiin ohi, tekis mieli tulla sanoon moi kun tulis tilaisuus :)

Kurpponen
48/78 | 

Hei, Nelliina! Kiitti kivasta blogista. En ole ennen kommentoinut juttujasi, mutta lukenut olen jo pitkään.

Kylläpä farkut puhuttaa ihmisiä. En kyllä ihmettele, en yhtään. Karmeata niiden etsiminen on minustakin. Ikinä en löydä sopivia. Kokoa ja kaaria löytyy näet vaikka muille jakaa.

Viimeiset farkkuni teetin ompelijalla, kuten olen teettänyt muut housuni jo vuosia. Minulle se tulee pitemmän päälle edullisemmaksi kuin ostella housuja, jotka sitten kuitenkin huonosti istuvina jäävät kaappiin pölyttymään.

Sinnnni
49/78 | 

jep, täältä ainaki yks farkkuvammanen ilmottautuu. :) onneksi legginsit pelastaa. niin ja, piti vielä kiittää siitä sun kirjotuksesta koskien tätä pituusasiaa, rohkenin sen ansiosta ostaa elämäni ensimmäiset korkkarit, ja rakastan niitä! iso kiitos siis sulle siitä, että uskalsin viimein hyväksyä pituuteni! (: ps. toi liivi on ihana!

bert
50/78 | 

Housut ovat muutenkin naisille yksi murheenkryyni, en tiedä tunnenko lopulta KETÄÄN joka sanoisi löytävänsä helposti sopivia. Lempi-inhokkini ovat farkut jotka ovat täydellisen mittaiset edestä, mutta jäävät takaa puoleen väliin persausta, kas kun ei suunnittelija ole tullut ajatelleeksi että ihminen on yleensä siltä kohtaa erimallinen eri puolilta x) Kompromissini tällä hetkellä: muuten täydelliset farkut jotka nousevat tarpeeksi (mutta ei liian) korkealle sekä edestä että takaa, mutta joiden vyötärö pussittaa selästä jotensakin typerästi - eli vilauttelua tapahtuu kumminkin. Asdf.

Olga
51/78 | 

Nuohan näyttävät tosi hyvältä päälläsi! Tykkäisin itsekin porkkanamallin housuista, mutta arastelen käyttää niitä, koska lantiossani riittää leveyttä muutenkin. Farkut taas aiheuttavat muutenkin päänvaivaa, joten verhoan takamukseni suosiolla muunlaisiin housuihin, hameisiin ja mekkoihin. :)

Eikös sinulla ole muuten vielä sellaisetkin farkut, joissa on kauttaaltaan leveät lahkeet? En tosin muista niitä nähneeni kuin kerran tässä blogissa eli silloin kun hankit ne. Kaikkea sitä muistaakin. :)

eimii
52/78 | 

Aii sulla on tuo Tunisian laukku mustanakin! :D Hyvä kun tajusit hamstrata, se on ihana. :) Ja niin upee asu, jälleen kerran!

Henne
53/78 | 

Joo, täältäkin löytyy farkkuvammainen tyttö. Tähän mennessä en ole löytänyt farkkuja, mitkä eivät inhottavasti painaisi vähän pyöreää mahaani! Kaiken lisäksi minulla on melko kapea lantio ja kapeat pitkähköt jalat.

Farkut on aina liian lyhyet ja mahasta puristavat.Ja näyttäisin korkealla vyötäröllä varustetuissa farkuissa varmasti pyöreämmältä ala-mahani takia. Minulta löytyy kyllä vyötärö, mutta aika pieni pylly ja muusta kapeasta ja solakasta vartalosta poikkeava maha siis!

Olen salakavalasti siirtänyt farkkujen hankkimista aina. Viimeksi taisin ostaa yhdet 2 vuotta sitten, jotka ovat muuten ihan hyvät mutta housujen vyötärö taas puristaa liikaa. Onneksi ystäväni lahjoitti minulle mustat sammarit, joissa on sopiva vyötärö, mutta muuten ne ovat aika löysät eli sopivat rentoilupäiville jolloin ei vaan jaksa pukeutua kunnolla.

hah
54/78 | 

Hienolta näyttää, ihanat farkut. Haluisin vaan yhen jutun kysyä.. Missä on se lanteikas nainen näissä kuvissa? sulla ei todellakaan oo lanteita nimeksikään :D

saara
56/78 | 

farkkuvamppi olen. oon menny nyt viikon verran kollareilla koulussa. ne. ei. pysy. jalassa.

Olivia Rouge
57/78 | 

Farkkujen kaavotus itselle sopiviksi + sovitus.. jotenkin sydämeni ei pamppaile tälle yhtälölle :D Jotenkin on ollut ehkä huomattavissa etten muutenkaan noita housuja kauheasti tehtaile mallistoihinkaan..

Saara
58/78 | 

Ah täällä myös yksi farkkuvamma. Keksin tosin itselleni juuri yhden ratkaisun ongelmaan, farkkuleggareissa tuntuu olevan nimittäin korkeampi vyötärö. :) Muutenhan farkuista aina vilahtaa rekkamiehen hymy, ainakin jos ei oo sitten tosi pitkä paita/tunika farkkujen kaverina. Ite haluaisin juuri löytää enemmän korkeampivyötäröisiä farkkuja. Onneks muotikin on tällä hetkellä kórkeempivyötäröisempää, kuin pari vuotta sitten..

mmmm
59/78 | 

oi, ihanat farkut! mun mielestä ne näyttää sun päällä superhyviltä! (ja paremmilta ku mekot, mutta se on vaan mun makumieltymys) :>>

d
60/78 | 

farkkuvammainen ilmoittautuu!
erittäin pyöreän takapuoleni vuoksi kaikki pyllystä sopivat farkut ovat reisistä löysiä :(

vedetään kollareilla.

Cecilia
62/78 | 

Ahdistaa ja puristaa, tuttua? Kyllä.
Tasan yhdet farkut omistan, strech sellaiset, niitä pystyn
käyttämään. Mun lantio on aina liian levee farkkuihin,
reisistä istuu hyvin ja pohkeista on löysät. :/
Farkkuleggingsejä omistankin sitten viidet tai enemmän...

piu
63/78 | 

Lantion kohdalta liian pienet, reisistä sopivat ja polvista+pohkeista löysät.. Joka kerta. Aina. Ikuisesti. ARGH.

Mari
64/78 | 

Vielä viime vuonna käytin farkkuja päivittäin, mutta kesällä valtaantui hamelinjalle joka on jatkunut edelleen ja tunikoilla, legginnseeillä ja mekoilla on lähinnä menty.Farkut tuntu kauhean ahdistavilta kun kokeilin niitä taannoin...Mulla myös 180 cm paremmalla puolen pituus ongelma ja pitkät jalat, tukevahkot reidet mutta kapea ja korkealla oleva vyötärö tuottavat ongelmia farkkujen oston ja istuvuuden suhteen. Lindexiltä olen löytänyt joskus kivoja malleja.
Lanteikas sinäkö???? Mitkä sun mitat muuten on/ mitä vaatekokoa käytät?

Embo
65/78 | 

Farkut? Ei minulle.

Ostin viimeksi farkut päästyäni ylä-asteelta 2006. Niiden käyttökerroista kertoo kai jotain sekin, että samoilla mennään edelleen.

Mekko <3

mv
67/78 | 

Onko noi farkut lökärit myös takapuolesta vai istuvat?
Tosi kivan näköiset..
Mä löydän parhaat (ja lähes ainoat..) farkut h&m:n jne lasten osastoilta(ikä 26v),koska pituutta löytyy 155cm :) silloin lahkeetkin on kerrankin sopivat! (viimeisimmän takkini ostin koossa 146cm :D!)

Hebulba
68/78 | 

Sopivat sulle todella hyvin nuo upeudet!

Farkkuvammasuus on seurannu mua ala-asteelta asti.
Olen aina ollu pitkä ja laiha.
Mun suurena haavena ois omistaa farkkupeppu :)
Jos jostain kumman syytä löytyy farkut, joissa on tarpeeksi pitkät lahkeet, niin takuu varma voi olla että takapuolesta ne löpöttävät.
Haluaisin löytää istuvat farkut.
vaikka semmoset ois joku nero kaavottanutki niin mulla ei löydy enää uskoa ja hermoja ettiä sopivia saati täydellisiä yksilöitä.

aibuli
69/78 | 

Farkkuvammainen täälläkin! :D Sama mitta varressa kuin sullakin, joten jaan samat ongelmat. Inhoan myös mahapuristusta ja siksi ostan liian suuret farkut, minkä jälkeen ollaan tilanteessa vyö ja maharutistelu. :D Viime keväänä tuli vuodatettua verisiä kyyneleitä, kun täydelliset (ja ainoat) farkkuni hajosivat musikaaliharkoissa. Onneksi löysin tieni Turun ihanaan jeans shop:iin, jonka omistaja(?), vanhempi nainen on ihan killeri! Olin tottunut siihen, ettei mistään milloinkaan löydy farkkuja, ei ainakaan helpolla. Nyt mulla on kahdet farkut, täydelliset, ilman että jouduin raahaamaan sovitukseen sataa paria. Myyjä vain vilkaisi ruumiinrakennetta, kysyi mieltymykset väristä ja muusta. Hän osasi valita täsmälleen ne farkut jotka sopivat päälle. Onnekasta! :D

70/78 | 

Talvi on siitä mahtava, että vajaamittaisiakin housuja voi käyttää saappaiden kanssa 8) Kesävaatteet esille siis : D

71/78 | 

Itselläni on sama ongelma kuin ainakin eräällä "lyps"-illä tuossa ylempänä.

Olen melko lyhyt joten 32" lahkeesta saa aina kääntää muutamia senttejä piiloon. Jonkin verran löytyy lantiotakin (eli sitä äässiä), ja jos haluaa löytää ketjuliikkeistä farkut jotka istuvat myös jaloista, on se ..mahdoton yhtälö. Ihme ja kumma kun ne aina muuttavat vielä kokoaan sovituskopin ja kodin välillä :D

satu/

hyvinkulutettupaiva.blogspot.com

Unna
72/78 | 

Minä RAKASTAN farkkuja aivan suunnattomasti, rentoja ihania helppoja <3 Tosin hyvin harvoin löydän istuvia malleja, koska olen lyhyt ja tasapaksu-otus :/ mutta sitten kun löytyy niin niitä rakastaa kunnolla!!

Katri
73/78 | 

Mä lopetin farkkujen ja housujen käytön noin viisi vuotta sitten, koska istuvia ei vaan löytynyt ja aina ahdisti! joten nykyään hame- ja mekkotyttöilen joka päivä enkä ole hetkeäkään katunut!

74/78 | 

Hehe, just sivusin tänään samaa aihetta :D Farkut ovat kivat, kunhan olisivat istuvat sillä tavalla, ettei lonkkaluiden kohdalla iho olisi mustelmilla!

Martina
75/78 | 

Kärsin samasta onglemasta kuin sinä, mutta sitten pongasin Leviksen Curve ID farkut.
Omani ovat Bold Curve-mallistoa, eli ne nousevat takaa ylös ja laskeutuvat mukavasti alas edestä.

Lempifarkkumateriaalia ehdottomasti!

76/78 | 

Hearhear! En oo koskaan käsittäny miten joidenkin mielestä farkut on just se mukavuusasu... Itse en normikaupasta löydä farkuista (sen puoleen kuin muistakaan housuista) tarpeeksia pitkiä lahkeita ja sitten kun on tuota lantiotakin suotu vähän reipaammalla kädellä ei tartte leikkiä koskaan löytävänsä kivannäkösiä farkkuja saatika sitten mukavia.

77/78 | 

Lantiofarkku muoti istui joten kuten, mutta niissäkin oli aina pitkät lahkeet. Olen toisesta päästä eli pätkä. Alle 160 cm pitkä. Ja kaiken huipuksi olen perinyt leveän lantion ja erittäin kapoisen vyötärön. Mulle kauhistus on korkeavyötäröinen farkkumuoti tai näkyville tuleva korkea vyötärö ylipäänsä missään housuissa. Jää aina reilusti lököttämään vyötäröltä.

Sen sijaan kellohelmaiset mekot ja hameet kyllä istuu ja näyttääkin ihan hyvälle. Koska niissä se alaosa antaa niin paljon anteeksi muotonsa puolesta, niin pystyy valitsemaan vyötärön perusteella koon.

mmillie
78/78 | 

Luin sun vanhoja postauksias ja nyt kyllä täytyy sanoa, että oon sulle ikuisesti kiitollinen. Omistan nimittäin samanlaisen karvaliivin, josta tykkään kyllä kovasti, mutta se on vaan jäänyt vaatekaapin perukoille, sillä en ole osannut yhdistää sitä mihinkään vaatteisiin. Mun mielestä toi liivi näyttää helkkarin hyvältä yhdistettynä tolla tavalla! Täytyy itsekin koittaa vastaavaa! Kiitos! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu