Tein kuluneella viikolla muutaman pikku hankinnan Annille, sillä tyttö on ottanut kunnon kasvupyrähdyksen ja lähes kaikki (mielestäni vielä viikko sitten ihan sopivat) vaatteet ovat jääneet pieneksi! Lasten kasvaminen tapahtuu niin hujauksessa, että tuntuu siltä kuin saisi joka kuukausi ostaa uudet vaatekerrat. Onneksi vaatteilla voi pelata edes hieman, esimerkiksi viime kesän joustavat kesämekot toimivat pienellä korjauksella tänä kesänä nätteinä toppeina, ettei ihan kaikkea tarvitse hankkia uudelleen. 

Lindexin aleista löysin maailman näteimmät pussihousut ja pallosukkikset, ja nyt kun neiti koipeliinin koivet alkavat olla jo sitä mittaa että suurin osa sukkahousuista on jäänyt lyhyeksi, tilasin Poutapukimosta kahdet kettuaiheiset polvisukat. Polvisukkien hieno puoli on se, että ne ei ihan hätäseen jää liian lyhyiksi. Ostin myös vähän Puotapukimon Sulka-puuvillakangasta, että voin toteuttaa Annille kesäisen rusettipannan.

Annin lempiasioita tällä hetkellä ovat kalat, autot, bussit ja rekat. Kalatyyny on parasta ikinä.

Ensi viikonloppuna juhlitaankin sitten jo Annin 2v synttäreitä, harjoittelin vähän etukäteen mansikkaleivoksia. Löysin Tigerista täydellisiä sydänvuokia, joista ottaa teemavärit punainen ja valkoinen plikan juhliin. Nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin, että viikonloppuna on kiva keli ja saan järjestää synttärit puutarhaan :)

Kommentit (6)

AaHoo
2/6 | 

Ihanat polvisukat! Haluun itellenikin tollaset  <3

Tuo kalatyyny tuli kyllä vähän puskista ;D

Vierailija
3/6 | 

Ihqut kettusukat!! Bongasin muutes instassa Retropuodin joka sijaitsee Kangasalla. Ootko ikinä käynyt? Näkyi kuvista päätellen olevan mm.just tollasta sydänkamaakin, tarjotinta ja purkkeja :)

Niina
4/6 | 

IHANAT sukat!! :) Mun tytöt tarttee ehkä molemmat tuollaiset... ehkä. Ehdottomasti ehkä tarvitsevat. Isommalla on sukkikset kans jo ihan pieniä kaikki ja eiköhän pienemmällekin perustelu löydy :D

mansikkasuu
5/6 | 

Millä ohjeella olet tehnyt kuppikakut ja kuorrutteen? Omalla tytöllä myös synttärijuhlat vkl tiedossa ja mansikkaiset kuppikakut sopis hyvin tarjoiluun ! :)

Chenille
6/6 | 

Hahaa, toivottavasti myös meidän lapsi sitten joskus (tällä hetkellä ei ole kuin pilke silmäkulmassa) tykästyy kalatyynyihi sillä kalastusta harrastava mieheni saa niitä joka vuosi syntymäpäivälahjaksi. Löytyy haukea, ahventa ja lohta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla