Jaksan olla ihmeissäni siitä, miten kaunis Labyrinth-aiheinen Black Milkin hameeni on. Pikaisesti vilkaisemalla ei varmasti hoksaa, että kuvissa on syylänenäisiä peikkoja! Uskoisin, että moni ajattelee printin olevan täynnä kukkia tai jotain abstraktia. Hedelmäasetelma tuli itselleni ensimmäisenä mieleen. 

Kissankarvat kaupan päälle. Pitkäkarvainen kattini on mestari karvastamaan kaikki mustat vaatteet nopeammin kuin ehdin kissaa sanoa. En edes muista koska olisin näyttänyt mustissa vaatteissa siistiltä, aina on jossain päin tukko kissankarvoja. Ehkä me eläinten omistajat vain emme pysty karvattomaan vaatekertaan ja se on hyväksyttävä. Vai onko hyviä vinkkejä?

Kommentit (8)

Hannam
2/8 | 

Hei, liittymättä tähän: Aiemmin postasit vanhoista opetustauluista, ja ajattelin vinkata, kun monet lukijatkin olivat niistä kiinnostuneita, että näin Iittalan Lasimäellä myynnissä erilaisia vanhoja opetustauluja Anubis-liikkeen vieressä. Hinnat vaihtelivat 40e tienoilla.

Halina
5/8 | 

Sun tyyli on aina niin ihana! Hiukset ja hame näyttää tosi hyvältä! :) Ei kyllä arvaisi, että helmoihin kätkeytyy peikkoja..! :D Löytyisiköhän samantyylistä merenneidoilla hmm!

mapaula
6/8 | 

Voin (punertavanruskean) koiranomistajana ja mustissa vaatteissa hyvinkin pitkälti viihtyvänä todellakin vahvistaa, että siistit vaatteet ovat kertakaikkinen mahdottomuus. Viimeksi kun oli isommat kemut tiedossa, siistin juhliin valitsemani asun huolellisesti karvoista, ripustin sen roikkumaan koiran ulottumattomiin, ja pukeuduin siihen n. 2 sekuntia ennen kuin syöksyin ovesta ulos. Hämäsin koiran herkuilla pois jaloista pyörimästä, joten en pukeutumisen jälkeen ollut paria metriä lähempänä koiraani. Ja taksissa istuessani totesin, että vaatteeni näyttivät siltä, kuin olisivat olleet koiran makuualustana :) Ei vaan mitenkään kykene olemaan siisti ja huoliteltu, vaikka mitä tekisi...

Vierailija
7/8 | 

Vaatteistaan tarkoilla lemmikinomistajilla lienee teippiharja kodin vakiovarusteena. Mutta koska karvat vain jotenkin löytävät tiensä vaatteisiin vaikka miten olisi juuri ennen lähtöä käynyt teippiharjalla vaatteet läpi, niin itselläni kulkee laukussa mukana minikokoinen teippiharja jolla voi sitten vaikka työpaikan vessassa käydä vielä vaatteitaan läpi. Ei tietenkään toimi kaikissa tilanteissa esim. jos juhlalaukku on niin pieni ettei sinne harja sovi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010