Kuva: Yle

Tänään klo 21 Yle 1 -kanavalta tulee ensimmäinen osa sarjasta nimeltä Pemberleyn kartanon tragedia. Jane Austen fanina suhtaudun tähän samaan aikaan hieman epäillen, mutta myös kiinnostuneena, koska ketäpä meistä ei kiinnostaisi mitä herra Darcylle ja Elizabethille kävi sen jälkeen kun he saivat toisensa. 

Tämän kolmeosaisen rikostarinan takaa löytyy kirjailija P.D. James, joka osoitti melkoista rohkeutta kajotessaan Austenin kuuluisimpiin hahmoihin. Syteen tai saveen, aion istua tänä iltana kuin tatti telkkarin edessä.

 

Kommentit (2)

snniiiis
1/2 | 

Näin tän muutma vuosi sitten kun tuli jouluna BBC:llä ja mielestäni oli tosi hyvä! Loppuun asti muutin mieltäni siitä, että kuka on syyllinen, mikä on aina hyvä merkki. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010