Voisin tykittää joka päivä vaikka sata kuvaa ruskasta, mutta koitan olla ihmisiksi. Mutta jos kerran vielä, ennen kuin lumi peittää maan ja talvenselkä blaablaa. Siirrytään siinä vaiheessa sisätiloihin. Ja lumitöihin. Siitä onkin suht monta vuotta että olen viimeksi käytellyt lumikolaa.

Luulin että pergola oli kesällä kauneimmillaan, mutta luulin väärin. Se on ollut viimeisen pari viikkoa jos minkä värisessä lehdessä, ja voisin viettää päiväni pitkälti siellä. Kunhan saisin kahvinkeittimen mukaan.Luulisin että nyt alkaa olla pihassa kukkakierros täynnä, ei voi enää tulla mitään ylläri näreitä mistään suunnalta esille. Se on kerta kaikkiaan mahdotonta. En ylipäänsä ymmärrä miten kukkapenkeistä voikin kasvaa niin montaa kymmentä eri lajia, luulisi että juuria/sipuleitakin mahtuu vain rajallinen määrä samaan kohtaan.Ruusunmarjoja on pihanperillä ihan tuhoton määrä, niistä olisi kiva kokeilla tehdä jotain. En tosin tiedä että mitä, mutta ainakin Turun Sanomien jutun mukaan niistä voi tehdä melkein mitä vaan. En ole teen juoja, mutta ruusunmarjatee on oikeasti hyvää, joten ainakin tuota voisi kuivata siihen tarkoitukseen. Jos teillä sattuu olemaan ohjeita ja vinkkejä näiden hyödyntämiseen niin kertokaa pois :)

Kommentit (5)

Matkantekijätär
2/5 | 

Ihania syksyn värejä! Syksy on kyllä aivan ihana vuodenaika, jos/kun osaa keskittyä olennaiseen eikä mieti vain räntäsateita. :)

3/5 | 

Just harmittelin, kun en ole ehtinyt vielä syksyn sävyjä kameralla ikuistamaan. Saas nähdä, onko kohta enää edes lehtiä jäljellä sateen ja tuulen jäljiltä...Ruusunmarjoista tekisin hilloa ja suolaisempaa chutneyta esimerkiksi chilillä, valkosipulilla, tomaatilla ja inkiväärillä höystettynä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011