Hirviöotsikossa tiivistetysti yksi pukeutumiseeni liittyvä perusasia, eli miten näppärä keksintö peplumhelma on meidän hameita käyttävien kannalta. Ei tarvitse tunkea paidan helmaa hameen vyötärönauhan alle, vaan peplumhelma laskeutuu nätisti hameen päälle. Asuun sopisi vielä tosi hyvin vyö, mutta punainen vyöni on tehnyt mystiset katoamistempun viime viikolla. Miksi en ikinä opi laittamaan tavaroita heti omille paikoilleen. Veikkaan että tämä kyseinen asuste löytyy joskus vuoden päästä esimerkiksi pakastelokerosta.
Kuviohame on itse tehty kankaasta jonka löysin kirpparilta. Mikä harmi että materiaalia ei riittänyt mekkoon, mutta toimii tietty hameenakin. Kirppiskankaiden huono puoli on juuri tämä että niitä ei voi ostaa metreittäin vaan pitää tyytyä siihen mitä on.

Kommentit (6)

Henne
1/6 | 

Vau, ompa ihanan erilainen peplum-asu! Just yks päivä rohkaistuin kokeilemaan tommosta hassua helmallista paitaa ja näytin vaan oudolta tai sitten paita oli oudon muotoinen. Se kinnasi hartioista ja yläosasta mutta ei silti istunut alempaakaan. Ehkä pittää antaa uus mahollisuus jollekin vastaavalle vaatteelle, varsinkin ku nyt vasta tosiaan tajusin että sitä paitaa ei ole pakko parittaa pillifarkkujen tai kapean hameen kanssa. Muhkeat hameet, yay! Tajusin muuten tässä yksi päivä, että olen kasvanut aikuiseksi blogisi myötä. Olen ollut yläasteella kun olen alkanut lukea blogiasi, ja nyt oonkin yhtäkkiä jo 22 :o Kiitos sinulle aina ajankohtaisesta tyyliblogista!

keksi
2/6 | 

Ihana! Musta tulee usein turhankin kurvikas peplum-paidoissa, ja toiset taas hävittävät vyötäröni kokonaan ja saavat mut näyttämään lautasliinarullalta jossa on röyhelö puolivälissä. Vielä jonain päivänä löydän täydellisesti istuvan yksilön!

4/6 | 

Kivan näköinen asu! Ja ei vitsi sulla on tollainen virkattu hippo, jollasta oon kauheesti yrittänyt opetella tekemään, mut viel ei oo ihan noin nätti :DD

Iiduska
5/6 | 

Onpa ihana hame! Söpöt värit ja nätti kuvio :)

Tykkään tosi paljon kaikista tekemistäsi juhlapukeutumiskollaaseista, joista saa ideoita ja vinkkejä. Olisi tosi kiva, jos voisit tehdä sellaisen myös pitkiä helmoja vaativiin juhliin!

6/6 | 

Kaunis asu, tuon hameen kuvio on erittäin hieno! Mukavan tunnelmallisia nämä siun kuvat aina, kiva tausta näissäkin. ^^

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011