Koska saunakamarissa tehtiin viikonloppuna lattioita uuteen uskoon, sieltä piti raahata kaikki huonekalut pihalle. Ajoitus oli ihan loistava, sillä ensinnäkin sattui täydellinen kesäkeli kuten edellisessä postauksessa totesin, ja toisekseen meillä oli sukulaisia kyläilemässä koko viikonlopun joten tämä pergolan hetkellinen sisustus oli muidenkin ilona kuin vain oman väen. Siellä viihtyi koko porukka aamusta iltaan niin kahvilla, syömässä kuin muuten vain hengaamassa milloin milläkin kokoonpanolla.

Tämän viikonlopun pop-up sisustuksen johdosta ostoslistalle pääsi ulkosohva, koska onhan se nyt ihan eri asia nauttia pergolasta sohvalla kuin kovalla puupenkillä. Tänään oikeastaan vasta tajusin kunnolla että ulkona viihtyminen vaatii ehdottomasti löhötuolit. Ensi kesä olkoon maustettu puutarhasohvalla ja/tai nojatuoleilla. Villiviinin suojassa on luvassa leppoisia kesäpäiviä kunhan välineet ovat kunnossa.

Kommentit (7)

2/7 | 

Pergola näyttää ihanan kutsuvalta! Miltei hämäännyin sen ihastelun lomassa ohittamaan kauniit astiat, joihin kuitenkin piti palata erikseen. Onko noita kaunokaisia esitelty jossain vaiheessa täällä tai vaatehuoneen puolella? Rakastan juuri tuollaisia kuppeja, sokerikkoja ja kermakoita ja haaveilen päivästä kun kohtaan omani jossain odottamattomassa käänteessä. Villeroy&Boch toki ajaisivat saman asian, mutta ei tunnu yhtään oikealta.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Leimassa lukee Bavaria, joten ihan Arabia ei ole kyseessä. Ovat perheenjäsenen kirppislöytö ja kulkeutuivat minulle kun ovat kuulemma "ihan näköiseni" :D siis tuo sokerikko ja kermakko. Kahvikupit ovat mummon perintökuppeja.

Suosittelen Hailie kiertämään kirppikset ja vanhan tavaran liikkeet, saat takuulla halvemmalla tuota tyyliä kuin Stockalta :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kristuliini

Apua, eivät muuten olekaan :D katsoin nyt tarkemmin muotokieltä, eikä näytäkään enää yhtään Arabialta. Arabialla on vain ihan hämmentävän samannäköinen kuvio olemassa...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010